Naim show: Introductie 300 serie bij Lexicom

Introductie nieuwe Naim 300 serie op 2 november

Op donderdagavond 2 november 2023 is de winkel van Lexicom MultiMedia “the place to be”. Op deze dag zullen er demonstraties worden gegeven met de nieuwe Naim Classic 300 serie, gecombineerd met luidsprekers van B&W & Focal. Rowan Dernee zal namens importeur Latham de demonstraties verzorgen.

Voor onze trouwe Naim Audio klanten en voor ons zelf is er goed nieuws te melden uit Salisbury. Eindelijk kunnen wij de aangekondigde Naim New Classic 300 Series apparatuur gaan demonstreren in de winkel. Een volledig nieuw ontwikkelde lijn van apparatuur voor de fijnproever die een stap verder wil gaan dan wat de geweldige New Classic 200 Series in huis heeft.

New Classic line 300 serie

Te beginnen bij de bron komt er de Naim NSS 333 netwerkspeler in de luisterruimte, streamer en DAC in één. Daarachter staat straks een NAC 332 voorversterker. Waar de New Classic 200 Series stereo eindversterkers gebruikt, gaan we in de New Classic 300 Series over op de NAP 350 mono eindversterkers.

Wie een beetje op de hoogte is van wat Naim in het verleden aanbood, zal niet verbaasd opkijken van losse voedingen die als upgrade aangesloten kunnen worden op de NSS 333 en/of de NAC 332. Daarvoor biedt Naim de NPX 300 voeding aan, welke ook past op de 200 Series netwerkspeler/voorversterker. Een uitgebreid verslag van onze bevindingen met de New Classic 300 Series kon u al vinden op onze website. Daar blijft het ditmaal niet bij, alles staat straks demonstratie klaar opgesteld in de winkel.

Deze nieuwe combinatie zal zelfs de meest veeleisende muziekliefhebbers doen watertanden!

We laten donderdagavond eerst de 200 serie horen zonder en met de NPX voeding en daarna de nieuwe 300 serie.
Ook weer zonder en daarna voegen we stapsgewijs 2 voedingen toe.

Doorlopende demonstraties in de hele maand november!

Mocht u verhinderd zijn op de de donderdagavond, dan kunt u ook de komende weken nog uitgebreid komen luisteren naar deze nieuwe benchmark van Naim bij ons in de winkel.

U kunt vrijblijvend bij ons binnenlopen voor een demonstratie van deze bijzondere muzieksystemen. Ditmaal hebben we de B&W 803D4 speakers gecombineerd met de nieuwe Naim sets. Op verzoek zijn ook combi’s met andere speakers mogelijk, zoals Audiovector, Spendor PMC & Dynaudio.

Onze eerste impressie van de Naim 300 serie kunt u hier lezen op onze website

Review van de nieuwe Naim 300 serie op Hifi.nl

Lees de hele review van Hifi.nl hier:
https://hifi.nl/artikel/32888/Review-Naim-New-Classic-300-een-overtuigende-stap-hoger.html

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.