Audioapparatuur van Cambridge Audio, de top in kwaliteit

Cambridge Audio is gevestigd in Londen, en alle audioapparatuur van het merk wordt daar door een team enthousiaste en toegewijde ingenieurs ontworpen, geproduceerd en getest. Op gebied van de ontwikkeling van audioapparatuur heeft Cambridge Audio alleen toptalent in huis, en stimuleert naast een technologische ontwikkeling ook hun natuurlijke passie voor muziek en geluid.

De audioapparatuur van Cambridge Audio wordt zodoende gemaakt door audiofielen, voor audiofielen. Hierdoor staat de audioapparatuur van Cambridge Audio op eenzame hoogte in de internationale markt, en Cambridge Audio weet dat zij haar beloften waar kan maken. Cambridge Audio deinst er dan ook niet voor terug muziekbladen actief op te roepen haar audioapparatuur streng te evalueren, en zij doorstaan deze tests al 40 jaar lang moeiteloos. Lexicom MultiMedia had niet anders verwacht.

Cambridge Audio bij Lexicom MultiMedia – mooi en verantwoord

Cambridge Audio beseft als geen ander dat het innerlijk en uiterlijk van haar audioapparatuur in balans moet zijn. Daarom streeft het merk ernaar de innerlijke perfectie van haar producten te omhullen met mooi en duidelijk design. Dit maakt de audioapparatuur van Cambridge Audio niet alleen zeldzaam goed op gebied van helderheid, algehele kwaliteit van de geluidservaring, het zorgt er ook voor dat de audioapparatuur van Cambridge Audio die u bij de Lexicom MultiMedia vindt,  aantrekkelijk vormgegeven is en zeer gebruiksvriendelijk.

Daarnaast is Cambridge MultiMedia zich ook bewust van het menselijke aspect; de wereld waarop wij leven inspireert ons en stelt ons instaat van muziek te genieten, en Cambridge Audio laat zich daarom bij het maken van haar audioapparatuur leiden door een duurzame, milieuvriendelijke overtuiging.

Klik hier voor een overzicht van de Cambridge audio apparatuur.