Lexicom MultiMedia: de dealer voor o.a. Naim, Hegel, B&W, Dynaudio, Auralic en vele andere topmerken.

Lexicom MultiMedia is sinds 2007 gevestigd op een unieke locatie in het historische centrum van Leidschendam, bij het bekende sluizencomplex (Rijksmonument sinds 1998). Onze winkel is prima bereikbaar vanaf de snelwegen A4, A44, A12 en A13, op enkele minuten rijden vanaf de afslag Leidschendam.

Op loopafstand is een ruime gratis parkeergarage aanwezig en voor laden/lossen kunt u altijd even voor de deur parkeren.

Al sinds het begin in 2007 is Lexicom MultiMedia dealer van kwalitatief hoogwaardige audio- en video-apparatuur. Wij bieden u een uitgebreid assortiment zorgvuldig geselecteerde topmerken en wij beschikken over een speciale luisterruimte waar wij een persoonlijke demonstratie voor u kunnen verzorgen.

Ruime showroom
Onze ruime showroom (meer dan 200 m2 vloeroppervlak) en onze luisterruimte zijn rolstoelvriendelijk en voorzien van airconditioning. In de showroom worden regelmatig demonstraties, shows en luisteravonden georganiseerd om u aan de hand van mooie muziek vrijblijvend op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen.

Specialist in audio streaming
Lexicom MultiMedia is specialist in streaming audio; wij beschikken over een grote hoeveelheid kennis en ervaring, zodat wij u optimaal kunnen adviseren. Maar ook CD- en vinyl-liefhebbers kunnen bij ons terecht voor een goed advies en een uitgekiende selectie merken en modellen. Vanzelfsprekend kunnen wij alle apparatuur bij u thuis installeren en uitleggen.

Systeem-synergie
Bij Lexicom MultiMedia wordt veel aandacht besteed aan systeem-synergie: het vinden van de optimale combinatie van apparatuur, luidsprekers en bekabeling. Op die manier bouwen wij samen met u aan een audiosysteem dat optimaal aan uw wensen voldoet en dat u het maximale muziekgenot biedt.

Shows en luisteravonden
Op onze website vindt u niet alleen informatie over de producten die wij verkopen, maar ook het laatste nieuws, de agenda waarin alle demonstraties, shows en luisteravonden worden aangekondigd en onafhankelijke recensies. Via de website kunt u ook per e-mail om informatie vragen; uw vragen worden meestal nog dezelfde dag beantwoord (ook in het weekend!).

Head-Fi corner
Bezoek onze nieuwe Head-Fi corner en kom luisteren naar de mooiste modellen van o.a Focal, HifiMan, Sennheiser, Mark Levinson en B&W.

Nieuwe webshop met iDeal en Bancontact (BE) en PayPal.
Lexicom MultiMedia biedt u ook een uitgebreide webshop met de mogelijkheid om via iDeal te betalen. Vanaf € 49,-- is de verzending gratis (in Nederland). Heel veel kabels zijn uit voorraad leverbaar. De meeste producten kunnen wij binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzenden. De meeste luidsprekers staan per stuk geprijsd omdat dit gangbaar is in Nederland. De minimale bestelhoeveelheid is vrijwel altijd twee. Bij sommige speakers staat echter wel vermeld dat het om een setprijs.

Historisch centrum
Tenslotte: het schitterend gerestaureerde sluizencomplex is omringd door horeca-gelegenheden. U kunt van een bezoek aan onze winkel een "middagje uit" maken en genieten van een hapje en een drankje. In de zomer zijn er diverse gezellige terrassen, waar u een mooi uitzicht hebt op de bedrijvigheid van beroepsvaart en plezierjachten in en rond het historische sluizencomplex.

Westfield Mall of the Netherlands

Dit grootste winkelcentrum van Nederland ligt op slechts 5 minuten rijden vanaf Lexicom MultiMedia.

Disclaimer

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Lexicom MultiMedia en de geleverde diensten van Lexicom MultiMedia.
Lexicom MultiMedia behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

Lexicom MultiMedia besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Lexicom MultiMedia is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Lexicom MultiMedia een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen. Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Lexicom MultiMedia . Zonder schriftelijke toestemming van Lexicom MultiMedia is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Lexicom MultiMedia aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

     

Lexicom MultiMedia, specialist in NAIM producten

De hoogstaande kwaliteit van NAIM is één van de beste manieren om de beleving van uw muziekcollectie naar het hoge niveau te brengen dat u als muziekliefhebber verdient. De performance en gebruikservaring van de producten zijn in bedrijfsfilosofie van NAIM de belangrijkste drijfveren om te innoveren. Dit heeft ertoe geleid dat zij over de hele wereld een naam hebben opgebouwd als vooraanstaande partij in high-end audio, en de prachtige techniek van NAIM hoort daarom thuis in de collectie van Lexicom MultiMedia.

Lexicom MultiMedia heeft een groot productaanbod van dit veelzijdige merk, en vanuit onze expertise op gebied van high-end audio kunnen wij samen met u precies bepalen welke combinatie het beste past bij uw wensen.
Als NAIM-specialist voor Leidschendam en omstreken biedt Lexicom MultiMedia altijd de beste geluidsapparatuur, of u nu een all-in-one oplossing zoekt of een installatie van meerdere componenten.

Audiovector luidsprekers en meer bij Lexicom MultiMedia

Lexicom MultiMedia wil haar klanten audiovisuele technologie van de hoogste kwaliteit kunnen bieden, en deze kwaliteit vindt u ruimschoots terug in de producten van Audiovector. Toen Audiovector in 1980 de Trapez-luidspreker introduceerde was dit een daverend succes. Het bedrijf zette zichzelf hiermee overtuigende op de kaart als leidende speler in het high-end audio segment, en heeft deze positie in de loop der jaren steeds verder uitgebreid.

Vanaf het begin werkt Audiovector met het Individual Upgrade Concept, waardoor iedere luidspreker die zij produceren in de toekomst te upgraden is naar het volgende model van uw dromen. Lexicom MultiMedia is officiële dealer van Audiovector luidsprekers, bekabeling en randapparatuur. U kunt dus altijd bij ons terecht voor meer informatie over de unieke kwaliteiten van Audiovector.

Het Lexicom MultiMedia Team bestaat uit de volgende personen: Lex Kersten (eigenaar - verkoop), Benno Simonis (verkoop & buitendienst) en Nico Baak (verkoop & buitendienst).

Het Lexicom MultiMedia Team bestaat uit de volgende personen: Lex Kersten (eigenaar - verkoop), Benno Simonis (verkoop & buitendienst) en Nico Baak (verkoop & buitendienst).