Audiovector QR 5 luidsprekers, Hi-Fi+ Editor’s Choice 2020

Met terechte trots weet Audiovector te melden dat de Audiovector QR 5 luidspreker door de redactie van Hi-Fi+ is uitgeroepen tot Editor’s Choice 2020. Zowel Jason Kennedy als Alan Sircom waren onder de indruk van de uitstekende prestaties gekoppeld aan de zeer gunstige prijs van de QR 5.

Het toegevoegde commentaar gaf aan dat de QR 5 de top vormt van de instapreeks van Audiovector. De Air Motion Transformer voor de hoge tonen en de kwaliteit van de woofers stijgt uit boven de prijsklasse. De drivers geven de QR 5 extra punch, verpakt in elegantie en een fraai design. De QR 5 is een relaxte en verfijnde luidspreker, met een grote bandbreedte, die veel meer levert dan vele kleine en te helder afgestemde luidsprekers van andere merken.

Lexicom MultiMedia kan niet anders dan de mening van Hi-Fi+ onderschrijven en luisterde zelf al eerder naar de Audiovector QR 5 om daar het volgende verslag van te maken:

https://www.lexicommultimedia.nl/review/audiovector-qr-5-luidspreker-ventileert-muziek/

Uiteraard staat de Audiovector QR 5 net als zijn kleinere en grotere broers permanent opgesteld in de winkel aan de Leidsekade 1 te Leidschendam, alwaar u op afspraak van harte welkom bent om de QR 5 met eigen oren te beluisteren op uw favoriete systeem.

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.