Silent angel M1 Munich

Na het grote succes van de Bonn N8 netwerk switch in combinatie met de Forester F1 lineaire voeding en de muziek/Roon server Rhein Z1, is het voor Silent Angel tijd om opnieuw een “Gamechanger” in de audiomarkt te introduceren.

Silent Angel presenteert de Munich M1 een compacte maar zeer hoogwaardige Hi-Fi muziek streamer. Deze zeer interessante muziek streamer heeft vele mogelijkheden, combineer de Munich M1 bijvoorbeeld met een Forester F1 Lineaire voeding om de al hoge audio kwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen, en als u de overtreffende trap wilt bereiken combineert u de Munich M1 en Forester F1 met de Bonn N8 om het ultieme audio trio te bereiken, Fine Tune het geluid met de introductie van de Bastei DC kabels.

Dat Silent Angel met de Munich M1 grote plannen heeft merken we aan de grote streaming diensten die nu al aanwezig zijn, stream met spotify connect, Tidal, Qobuz, HighRes Audio en Amazon Music, gebruik de M1 als Roon-endpoint voor de high-end Rhein Z1 Roon-Core of stream met uw Apple device naar de Airplay2 functionaliteit, we verwachten dat Silent Angel meer diensten zal ondersteunen in de nabije toekomst.

Bedien en installeer de Munich M1 met de eigen ontwikkelde VitOS Orbiter App en ontdek wat de Munich M1 aan instelmogelijkheden heeft zoals bijvoorbeeld welke resolutie de digitale uitgang moet uitsturen of het volume een variabele of een vaste lijn uitgang moet hebben, u merkt het de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

De Silent Angel Munich M1 muziek streamer is voorzien van een ESS Sabre DAC, er is ook een versie van de M1 zonder DAC leverbaar, de Munich M1-T(ransport) met uitsluitend digitale uitgangen.

Bastei DC Upgrade kabels

Fine Tune de Silent Angel componenten met de nieuw geïntroduceerde DC upgrade kabels, met 4 verschillende kabels kunt u de karakteristiek van het geluid aanpassen, ontdek welke kabel uw voorkeur heeft.

De kabels variëren in prijs van € 69,- t/m € 139,-