Silent Angel Forester F1 lineaire voeding: Externe voeding voor de Bonn N8 ethernetswitch

Silent Angel Forester F1 lineaire voeding: Externe voeding voor de Bonn N8 ethernetswitch

Moederbedrijf Thunder Data brengt met de Silent Angel Forester F1 een voeding uit speciaal ontworpen voor de Bonn N8 switch als upgrade voor de muurplug in de doos. Een voeding geschikt voor het voeden van twee switches of een switch en een Raspberry Pi 4 Model B. Ditmaal uitgevoerd in een net kastje, qua afmeting gelijk aan de Bonn N8, alleen hoger. Wie blij is met zijn Bonn N8 ethernetswitch, dat zijn er velen gezien de verkochte aantallen, kan voor een zelfde bedrag nog een keer een flinke stap maken. De eigenaren van een Bonn N8 of ander merk esoterische ethernetswitch weten dat een switch en ethernetkabels verschil maken. Weten ook al dat de voeding van de switch belangrijk kan zijn.

De Silent Angels Forester F1 claimt eigenschappen als totale afwezigheid van ruis, voorkomt corrupte data en levert altijd voldoende stroom aan de switch. Gebruikt is daarvoor:

  • Een ingegoten ringkern transformator
  • Een symmetrisch ontworpen circuit
  • MOSFET halfgeleiders met lage ruis
  • EMI filter
  • Twee uitgangen, ook via USB
  • Gedempte metalen behuizing

In de doos treft u de voeding aan, een netsnoer, twee aansluitkabels voor switches met 5,5mm x 2,1mm DC plugjes en een USB snoer voor het voeden van een Raspberry Pi 4 Model B met USB naar micro-USB type C. De F1 meet 155 x 115 x 58mm, weegt 1,3kg en is uitgevoerd in zwart. De twee uitgangen leveren elk 5 Volt bij 2 Ampère. Connectoren zijn er voor de DC plug en USB. LED indicatie geeft 2x status en 2x overbelasting aan.

Silent Angel Forester F1 lineaire voeding heeft een prijs van € 469,- en is per direct leverbaar.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.