Referentiesystemen van Naim en Devialet: Permanent aanwezig in de winkel!

Bij Lexicom Multimedia staan twee referentiesystemen opgesteld waar wij erg trots op zijn, twee systemen met componenten om van te smullen, systemen die onderling in alle opzichten verschillen al bieden ze beiden een ultieme luisterervaring. Wat te denken van de top streamer van Naim Audio, de zwaarste versterker van Devialet, de top van B&W luidsprekers of een elektrostaat van MartinLogan. Laten we eens zaken op een rijtje zetten.

Naim Audio heeft zeer recent de topklasse streamer/DAC bij ons neergezet, de ND 555 met een 555 PS DR voeding. Daaraan hebben wij een Naim Audio NAC 252 lijnvoorversterker met Supercap DR gekoppeld en een NAP 300 DR eindversterker. Een combinatie om de vingers bij af te likken met een totaalprijs schommelend rond de € 48.000,-. Daaraan hangen wij bijvoorbeeld graag B&W 800 D3 Diamond luidsprekers. U moet wel plaats hebben voor deze giganten, de beloning is er naar, zeker in combinatie met de Naim opstelling. De luidsprekers voegen per paar € 30.000,- toe aan het prijskaartje.

Het tweede referentiesysteem is opgebouwd rond de Devialet 1000 Pro, een set mono geconfigureerde streamer/DAC/versterkers welke per stuk een Kilowatt! aan vermogen kunnen leveren. Versterkers die nooit adem te kort komen en zelfs de lastigste luidsprekers met gemak aan zullen sturen. De prijs voor dit moois waar u alleen nog een NAS gevuld met muziek of streamingdiensten bij nodig heeft is € 27.900,-.

Als luidsprekers bevelen wij graag de MartinLogan Impression ESL 11A elektrostaten aan. Luidsprekers voorzien van een elektrostatisch paneel voor de midden- en hoge tonen, perfect gecombineerd met een actief bas-systeem waarin een dubbele woofer is toegepast, geheel aanpasbaar aan de akoestiek van uw luisterruimte. De prijs voor deze visueel en auditief transparante systemen is een bescheiden € 14.200,- per paar!

Omdat beide systemen permanent in de winkel aanwezig zijn kunnen we heerlijk wisselen van componenten, de B&W op Devialet of de MartinLogan op Naim, de ND 555 met 555 PS DR op een Devialet is ook niet verkeerd. Uiteraard hebben we ook zaken als hoogwaardige muziekopslag, luidsprekerkabels, interlinks, netsnoeren en netfilters altijd bij de hand voor systemen als hierboven beschreven.

Op woensdagavond 5 september 2018  zetten we de Naim set nog eens extra in de schijnwerpers voor een exclusieve presentatie in samenwerking met Fabien Basseux van Naim Audio over de ND 555 met 555 PS DR, om alle in en outs van de nieuwe generatie Naim streamers toe te lichten. En natuurlijk gaan we ook luisteren naar de ND 555. Een unieke kans want de ND 555 is slechts op een paar plaatsen in Nederland te vinden. Wij namen hem op in ons vaste assortiment.

Kortom, als u een referentiesysteem op de juiste waarde wilt schatten staat de deur voor u open in Leidschendam, tijdens alle normale openingsuren of op 5 september. Laat de kans niet lopen om kennis te maken met de toppers in high end audio.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.