Naim Solstice draaitafel (Special Edition Pack)

Naim audio lanceert haar allereerste draaitafel met Aro toonarm als onderdeel van het Solstice Special Edition pack
gelimiteerd tot 500 stuks, waarvan 20 stuks beschikbaar voor de Benelux.

Vinyl-liefhebbers hebben even moeten wachten, maar vanaf nu kunnen ze de volledige Naim Audio ervaring krijgen met de introductie van de Solstice. De eerste draaitafel in de 50-jarige historie van het bekende Britse audiomerk.

Onervaren op het gebied van draaitafel is Naim echter niet, al jaren maakt men complementaire producten voor draaitafels. Solstice wordt geleverd met een evolutie van de Aro toonarm, een Equinox MC element, Solstice Phonovoorversterker, een voeding en een op maat gemaakte accessoire set. Naim audio zal slechts 500 stuks produceren van deze speciale en dus gelimiteerde Solstice Special Edition Pack.

” Solstice Special Edition brengt een exceptionele en volledige muziekervaring. Als je houdt van de organische en authentieke klank van vinyl, kun je die nu verbinden met de pure en passionele klamksignatuur die alleen een Naim systeem kan brengen”, aldus Naim Audio research & Development Director, Paul Neville.

Het Naim Solstice Special Edition Package omvat:

De verkoopprijs van dit systeem bedraagt € 17.150,- (incl. 21% BTW) en wordt beschikbaar in november 2021.

Ontwerp en Fabricage van de Naim Solstice Special Edition Package

De Solstice Special Edition combineert interieur-vriendelijk design met de klassieke Naim uitstraling. Een draaitafel met uitzonderlijke geluidskwaliteit zonder de complexiteit in afstelling die hoogwaardige draaitafelvaak met zich meebrengen. Solstice is eenvoudig om te installeren en te gebruiken. Je vinyl collectie heeft nog nooit zo goed geklonken.

Solstice is voorzien van diverse bijzondere ontwerpkenmerken, zoals de plint die van 47 lagen hout is gemaakt en de behuizing van de Equinox cartridge, die is gefreesd uit een enkel blok aluminium.

The Solstice Series NVC TT Phono voorversterker en de NPX TT voeding zijn handgemaakt in Salisbury. De NVS TT draaitafel, Aro arm en het Equinox element worden in opdracht van Naim bij de experts van Clearaudio gefabriceerd. Net als Naim heeft Clearaudio meer dan 40 jaar expertise, inclusief diverse patenten voor haar draaitafel ontwerpen op haar naam staan. Naim heeft dan 2 jaar samengewerkt met de Duitse specialist voor de totstandkoming van de Solstice Special Edition. Een proces waarbij het beluisteren en verbeteren van het ontwerp een continu proces was om de unieke en ongeëvenaarde Naim sound terug te laten komen. Alle onderdelen zijn met precisie gefabriceerd door Clearaudio voor consistente en hoogwaardige prestaties.

Verkrijgbaar bij een paar geselecteerde Naim dealers, waaronder Lexicom Multimedia, met een adviesprijs € 17.150,-

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.