Nieuwe Naim Classic lijn bij Lexicom Multimedia

Met trots presenteren we de compleet nieuw ontwikkelde Classic lijn van Naim audio.
Deze is bij ons vanaf 14 januari 2022 te zien en te beluisteren (Primeur!)

NAIM 200-SERIE: Welkom in een nieuw tijdperk in geluid

Sinds 1973 bevat de Naim Classic-reeks de beste afzonderlijke hifi-elementen, gecombineerd om het muzieksysteem van uw dromen te creëren. De 200 Series-lijn omvat de NSC 222 voorversterker en streamer, de NAP 250 eindversterker, evenals de compromisloze NPX 300 voeding. Ontworpen en ontwikkeld door ingenieurs van Naim in Salisbury, Verenigd Koninkrijk, zijn deze tijdloze producten het resultaat van de unieke elektronica-expertise van Naim. De New Classic-serie loopt voorop op het gebied van innovatie en technologie, waardoor u jarenlang luisterplezier zult beleven.

Ontdek het assortiment van de Naim 200-serie

NSC222  voorversterker/streamer
Begin je New Classic muzikale reis met de zeer veelzijdige NSC 222 voorversterker. Krijg toegang tot een breed scala aan muziekstreamingplatforms (Spotify, TIDAL, Qobuz, enz.), een zeer groot aantal online radiostations, die bitsnelheden tot 32bit/284kHz verwerken. Wil je genieten van vinyl? De NSC 222 heeft een MM phono ingang. Houd je van koptelefoons en wil je een duik nemen in een wereld van solo luisteren? De NSC 222 is ook uitgerust met de volledige Naim-technologie voor luisteren via een hoofdtelefoon, die is geërfd van de Uniti Atom Headphone Edition: Naim’s versterker-DAC, de ontvanger van verschillende prijzen over de hele wereld.

NAP250 eindversterker
Om het beste uit uw luidsprekers en muziek te halen, combineert u de NSC 222 met zijn perfecte partner: de NAP 250 eindversterker. NAP 250 verscheen voor het eerst in 1975 en is een iconisch product geworden. Tegenwoordig levert hij meer vermogen dan ooit en biedt hij steeds meer flexibiliteit binnen een compleet systeem. Het baanbrekende technische werk van de NAP 250 resulteert in ongeëvenaarde prestaties. Het levert 100 watt A/B-klasse vermogen per kanaal, volledig instelbaar om je muziek op de meest opmerkelijke manier vrij te laten.

NPX300 voeding
De NPX 300 voedt uw systeem op een stille, vloeiende manier, waardoor de voorversterker zich kan concentreren op zijn hoofdtaak: het regelen van het signaal. Naast het verbeteren van de prestaties van de NSC 222 voorversterker en streamer, kan de NPX 300 worden gebruikt om verschillende Naim-producten te upgraden, waardoor ze in de loop van de tijd een enorme flexibiliteit krijgen. Het is ook uitbreidbaar, aangezien het ook mogelijk is om twee NPX 300-voedingen toe te voegen aan een enkele voorversterker of een enkele bron. De eerste kan worden gebruikt voor het voeden van de digitale secties en de tweede voor het voeden van de analoge secties. Ontdek meer

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.