Lexicom MultiMedia heeft een vernieuwde TV-wand en… de Spectral Cocoon in gesatineerd wit is binnen!

De presentatie van de fraaie Spectral meubels bij Lexicom MultiMedia is nu nòg mooier!

Alweer een verhaal over Spectral? Jazeker, want de schitterende Spectral Cocoon in gesatineerd wit, die in het vorige bericht werd aangekondigd, is nu binnen. Dit is een echte primeur, want Lexicom MultiMedia is de enige audio-/videospecialist in de wijde omtrek, die een Spectral Cocoon meubel in gesatineerd wit in de winkel heeft staan!

De Cocoon is niet zo maar een TV-meubel, maar een schitterend ontworpen sierraad in uw woonkamer, waar alle AV-apparatuur in verdwijnt, zodat u alleen maar het platte TV-scherm ziet. Door de fraaie TV-steun met geïntegreerde kabelgoot lijkt het scherm boven het meubel te zweven. Geen kabels, geen apparaten, want Spectral maakt techniek onzichtbaar! Zelfs een compleet luidsprekersysteem verdwijnt in de Cocoon. De gesatineerd witte uitvoering geeft het meubel een nòg chiquere uitstraling.

Dankzij de modulaire opbouw, de variabele indeling, het enorme scala aan kleuren en de vele accessoires kunt u de Cocoon samenstellen zoals u dat wilt. Lexicom MultiMedia kent alle mogelijkheden en adviseert u graag om tot de perfecte oplossing in uw woonsituatie te komen.

Maar de Spectral Cocoon is niet het enige nieuwe bij Lexicom MultiMedia. Alle apparatuur die wij verkopen, ondergaat van tijd tot tijd een upgrade. Dus vonden wij het tijd om ook de winkel een upgrade te geven. En dan niet zomaar een “afstofbeurtje”, maar een geheel nieuwe TV-wand! Onlangs hebben we twee etalages voorzien van schitterende Naim- en Linn-posters en nu is de TV-wand geheel onder handen genomen. Het resultaat is bijzonder fraai geworden en zorgt voor een smaakvolle presentatie van de TV’s en… de mooie meubels van Spectral!

Kortom: er is weer meer dan genoeg nieuws te bekijken en te beluisteren bij Lexicom MultiMedia. Wij verwelkomen u graag in de winkel!

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.