IsoTek netspanningsproducten nu verkrijgbaar bij Lexicom MultiMedia

IsoTek laat u horen, hoe belangrijk een schone en stabiele stroomvoorziening is voor uw audioset

Het Britse merk IsoTek (opgericht in 2001) is gespecialiseerd in producten die de stroomvoorziening optimaliseren. Het leveringsprogramma bestaat uit netfilters en netsnoeren voor audio-apparatuur, maar ook een speciaal filter voor TVs en de bekende Isoplug. Elektrische stroom is de basis van de muziekweergave via audio-apparatuur en luidsprekers. Daarom is het van groot belang dat die basis perfect is, omdat verstoringen doorwerken in de hele audioketen. En zoals u weet, is een keten zo sterk als de zwakste schakel…

isotek-evo3-aquarius-sv-lexicom-multimediaIs dat soort producten echt nodig? Is onze stroomvoorziening tegenwoordig echt zo sterk verontreinigd? Daar hoorde je toch “vroegâh” nooit iets over? Dat is ten dele waar, maar vroeger waren er minder storende elektrische apparaten in huis aanwezig. En er waren (en zijn) helaas veel “netfilters” en aanverwante producten op de markt die te veel kosten en te weinig presteren. Ze veranderen het geluid wel, maar verbeteren het niet. Terwijl een goede oplossing voor de vervuilde stroomvoorziening echt noodzakelijk is voor een optimale muziekweergave. Wanneer u alle moderne storingsbronnen optelt, komt u tot een verbazend totaal. Denk aan de opladertjes voor telefoons, tablets, laptops, scheerapparaten enzovoort, maar ook aan magnetrons, Wifi, Bluetooth, TL- en spaarlampen, schakelende voedingen en alle apparaten die zorgen voor de bekende “schakelklikken”, die in uw audioset doordringen en vaak zelfs via de luidsprekers te horen zijn. Een moderne woning zit vol met storingsbronnen en interferentie-veroorzakers!

Het unieke van de IsoTek netfilters is, dat zowel “Differential Mode Noise” als “Common Mode Noise” worden geëlimineerd. Differential Mode Noise wordt vooral veroorzaakt door schakelende voedingen, zoals die tegenwoordig steeds vaker worden gebruikt in allerlei apparaten, van computers tot keukenapparatuur. Common Mode Noise is een nog steeds sterk toenemende bron van interferenties die wordt veroorzaakt door mobiele telefoons, wifi, Bluetooth en andere draadloze stoorzenders.

isotek-polaris-2-lexicom-multimediaDe netfilters van IsoTek bieden een uitstekende remedie voor het probleem van een door interferenties verontreinigde stroomvoorziening. Dankzij veel onderzoek en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen is IsoTek er in geslaagd om een serie producten te ontwikkelen, die de stroomvoorziening optimaliseert zonder de weergavekwaliteit aan te tasten. De muziekweergave van uw audioset wordt verbeterd door een lagere ruisvloer, een scherpere focussering en een verbeterde helderheid. De bas is strakker en beter gedefinieerd en het hoog heeft meer “lucht” en een betere ruimtelijkheid. Met de producten van IsoTek in uw audiosysteem hoeft u niet bang te zijn voor een suf, levenloos en saai geluid, waarvan de dynamiek verloren gaat en het stereobeeld gecomprimeerd wordt.

IsoTek gebruikt hoogwaardige materialen en onderdelen, die bijdragen aan een ongehinderde stroomtoevoer en die de integriteit van de sinusgolf waarborgen. Hierdoor krijgt elk aangesloten apparaat een schone, uitgebalanceerde en correcte stroomtoevoer, waardoor de muziekweergave drastisch verbetert en de levensduur van de apparatuur wordt verlengd. Daarnaast bieden de producten van IsoTek bescherming tegen spanningspieken. Wie meer technische informatie wil lezen, kan hier klikken om op de website van IsoTek terecht te komen.

De producten van IsoTek worden in meer dan 45 landen verkocht. In de internationale audiopers wordt IsoTek zeer positief beoordeeld. Termen als “Product Of The Year”, “Best Product”, “Most Innovative Brand”, “Best Buy”, “Editor’s Choice”, “Referenz”, alsmede talloze awards, aanbevelingen en andere onderscheidingen stapelen zich op en geven aan, dat IsoTek niet voor niets marktleider is.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom bij Lexicom MultiMedia. Loop gewoon een keer binnen of maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie. Wij hoeven u niet te overtuigen. Dat doet IsoTek zelf wel!