De nieuwe Audiovector X3 Super: betaalbaar, hoogwaardig en mooi

De nieuwe Audiovector X3 Super is te beluisteren bij Lexicom MultiMedia

De X3-serie is een nieuwe Audiovector-serie met een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.
Het design is traditioneel maar toch modern; de luidsprekers zijn voorzien van de kwalitatief hoogwaardige Audiovector Low Compression luidsprekerunits en een cross-over technologie van een prachtige eenvoud; kortom: een echte Audiovector, die garant staat voor een prima weergavekwaliteit!
De X3-serie is verkrijgbaar in hoogglans zwart of hoogglans wit. De serie bestaat uit twee modellen: de X3 Super en de X3 Signature, die qua afmetingen identiek zijn. De verschillen tussen deze twee broertjes zijn vergelijkbaar met de verschillen, die tussen de verschillende modellen van de Si-serie aanwezig zijn.

Voor de techniekliefhebbers: de luidsprekerunit voor het hoog is een dome-tweeter van geïmpregneerde zijde; de luidsprekerunits voor het midden en laag van beide X3-versies zijn uitgerust met conusmembranen van een aluminium composiet met een sandwich-stuctuur. De chassis van de units zijn gegoten van een magnesiumlegering en ontworpen met een zeer open structuur, waardoor de geluidsgolven zo min mogelijk worden gehinderd.

De X3-serie heeft een bijzonder dynamische basweergave als fundament onder uw muziekgenot. Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare, maar hoogwaardige luidspreker, dan is dit uw kans!

(De X3 serie is inmiddels niet meer leverbaar)