De Dynaudio Connect is de nieuwste aanvulling op de draadloze luidsprekers van Dynaudio

Nu ook Spotify Connect en Bluetooth via uw draadloze Dynaudio luidsprekersysteem

Dynaudio komt met een bijzonder interessante aanvulling op de ongelooflijk succesvolle draadloze Xeo en Focus XD luidsprekersystemen: de Dynaudio Connect.

Als u de Xeo en/of Focus XD inmiddels kent, omdat u de gelukkige eigenaar bent of omdat u een demonstratie bij Lexicom MultiMedia hebt bijgewoond, weet u dat de luidsprekers worden aangestuurd door een centrale eenheid, de HUB. Alle bronnen worden op deze HUB aangesloten en vervolgens wordt de muziek vanuit de HUB draadloos naar de Xeo of Focus XD gezonden.

Dat kan de Connect ook. Maar de Connect kan nog veel meer! Wie bij een Dynaudio Xeo of Dynaudio Focus XD luidsprekersysteem de Dynaudio Connect aanschaft, krijgt alle functies van de HUB en beschikt bovendien over een ingebouwde Spotify Connect module, een ingebouwde Bluetooth module en een ingebouwde UPnP/DLNA client.
Dit laatste, de “UPnP/DLNA client”, betekent in gewone-mensen-taal dat de Dynaudio Connect is voorzien van een ingebouwde netwerkspeler/streamer-functie. Die hoeft u dus niet meer apart te kopen.

Door deze toegevoegde mogelijkheden wordt het draadloze systeem van Dynaudio nòg aantrekkelijker en nòg universeler. U kunt met dit systeem in een optimale kwaliteit naar al uw muziek luisteren, waarbij het niet meer uitmaakt van welke bron de muziek afkomstig is.
Met de Dynaudio Connect kunt u de muziek draadloos naar de Focus XD verzenden in High Resolution (24bit/96kHz). De Xeo ondersteunt maximaal 16bit/48kHz.

De bediening is bijzonder makkelijk en comfortabel, want Dynaudio heeft hiervoor een speciale Dynaudio Control App gemaakt. Deze is uiteraard gratis te downloaden. Ook de eigenaren van een set Xeo 4 en Xeo 6 die over een HUB beschikken, kunnen de Dynaudio Control App gebruiken, maar dan moet wel eerst een upgrade worden geïnstalleerd op de HUB. Deze App is momenteel alleen beschikbaar voor iOS (Apple iPad).

De Dynaudio Connect kunt u hier bestellen. De verkoopprijs is € 350,- . Gezien alle toegevoegde functies is dat een spotprijsje!