“De beste luidsprekerkabel in zijn prijsklasse” (volgens What Hifi) nu bij Lexicom MultiMedia

What HiFi zegt over de Chord Clearway: “De beste luidsprekerkabel in zijn prijsklasse”

Het is niet makkelijk om een opvolger te maken voor de zeer populaire en uitstekend klinkende Chord Carnival Silver Screen. Zeker niet als de prijs scherp moet blijven. Toch is het The Chord Company gelukt om met de Clearway een nieuwe betaalbare luidsprekerkabel te presenteren die verrassend goed klinkt.

chord-clearway-speaker3-Lexicom

Veel onderzoek naar de relatie tussen geleiders en dielektricums (isolatie) heeft een luidsprekerkabel opgeleverd, die het goede van de Carnival Silver Screen behouden heeft (de dubbele afscherming met twee tegengesteld gewikkelde folies) en die op andere punten hoorbaar is verbeterd.
De Clearway bestaat uit 2 strengen zuurstofarm koper met een totale dikte van 14 AWG per streng, die elk zijn voorzien van een FEP isolatie (FEP is een broertje van PTFE) en als een “twisted pair” in een PVC mantel zijn gevat. Daar omheen volgen twee tegengesteld gewikkelde metaalfolie afschermingen en het geheel is van een fraaie, transparante PVC mantel voorzien. De totale dikte van de kabel is ongeveer 10,5 mm en dankzij de flexibiliteit is de kabel makkelijk te hanteren.

chord-clearway-speaker2-Lexicom

Nigel Finn, de technisch directeur van The Chord Company, zegt over de Clearway, dat hij heel erg blij is met het resultaat, omdat de Clearway een luidsprekerkabel is geworden die kwaliteiten heeft, die je normaal van duidelijk duurdere kabels zou verwachten.

What HiFi heeft de Clearway luidsprekerkabel niet alleen 5 sterren gegeven, maar ook de Award voor Best Product Of The Year 2015 in de categorie luidsprekerkabels.

HiFi Choice zegt over de Clearway luidsprekerkabel: “… In short, this is a good value and great sounding cable.”

Deze internationale kritieken geven aan, dat The Chord Company er wederom in is geslaagd om een betaalbare luidsprekerkabel te maken, die uitstekend klinkt!

Bestellen? Klik hier

Een set van 2×3 meter, compleet geconfectioneerd met vergulde banaanstekkers, kost slechts € 199,–. Maar de Clearway kan ook voor u op maat worden gemaakt. Een extra meter kost € 15,–. Dus als u bijvoorbeeld 2×4 meter nodig hebt, dan wordt de prijs: € 229,–

 

Chord-Clearway-speakercable-Lexicom