Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

Exposure

De simpele elegantie van Exposure

Innovatie, gebruiksgemak en elegante stijl. Dit zijn – naast de hoogstaande geluidskwaliteit – de meest herkenbare kenmerken van Exposure. Een blik op het assortiment van Exposure bij Lexicom MultiMedia laat al zien waarom: de producten zijn stuk voor stuk gebaseerd op solide technische basisprincipes, bieden unieke mogelijkheden en blinken uit in design. Al sinds 1974 is Exposure actief op de markt voor high-end audio, en dat is zichtbaar in alle producten die dit gerenommeerde merk over de jaren heeft gerealiseerd. Het traditionele, stijlvolle uiterlijk van Exposure kenmerkt zich door eenvoudige elegantie, en het geluid is simpelweg verbluffend. Precies wat u zou verwachten van een merk met zoveel ervaring en passie. Lexicom MultiMedia is een officiële dealer van Exposure, en wij zijn daardoor als geen ander in staat om u te adviseren over deze prachtige producten.

Exposure, meesterlijke high-end audio bij Lexicom MultiMedia

Als u optimaal van uw muziek wilt kunnen genieten is alleen het beste geluid goed genoeg. Exposure heeft dit inzicht ter harte genomen, en doorgevoerd bij al haar producten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het geluid van Exposure door critici wordt geroemd om de helderheid en warmte ervan, en dat de producten van het merk over de hele wereld verkocht worden. Maar Exposure is meer dan alleen een naam – het is een begrip dat staat voor realisme, passie en toewijding. Exposure streeft er namelijk naar om meesterlijk geluid voor iedereen toegankelijk te maken. De producten van het merk bieden daarom naast een fantastische uitstraling en een uitzonderlijk geluid ook een realistische prijs.

Ervaar het unieke geluid van Exposure nu bij Lexicom MultiMedia

Praten over muzikale ervaringen is één ding, maar u zult het altijd zelf moeten ervaren om echt te kunnen oordelen. Bij Lexicom MultiMedia vindt u daarom een speciale luisterruimte, waar de producten van Exposure op u wachten. Hier kunt u horen hoe uw favoriete muziek klinkt wanneer deze door de hoogstaande techniek van Exposure wordt vertolkt, en kunt u meteen een duidelijk beeld krijgen van de uitstraling van deze prachtige producten. En omdat goed advies op het gebied van high-end audio net als het vervaardigen van prachtige oplossingen de nodige ervaring vereist is Lexicom MultiMedia exclusieve dealer van Exposure. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van Exposure systemen, zodat u precies weet welke combinatie het beste past bij uw wensen.

Prijslijst Exposure per 1 mei 2013

Klik hier voor prijslijst van Exposure (geldig vanaf 1 mei 2013)