Lexicom MultiMedia over LED TV’s

(Q)LED TV’s vertegenwoordigen de toekomst van platte schermtechnologie. Lexicom MultiMedia heeft een breed assortiment van deze prachtige schermen, waardoor u uitgebreid kunt kiezen uit merken als LG, Sony en Samsung. Door het gebruik van LED-technologie in de backlight van LED TV’s hebben deze schermen niet alleen een lange levensduur, maar gebruiken zij ook minder elektriciteit. Hierdoor kosten zij minder in het gebruik en zijn zij milieuvriendelijker, zonder dat de kwaliteit van het beeld aangetast wordt. Integendeel. LED TV’s hebben een hogere contrastverhouding dan normale LCD TV’s, en bieden vaak ook een breder bereik aan kleur. Dit maakt de keuze voor een LED TV tot een goede investering in uw Home Cinema, en Lexicom MultiMedia geeft de LED TV’s van o.a. LG, Samsung en Sony daarom een prominente plaats in haar collectie.

LG OLED TV’s, een wereld van verwondering

Bij Lexicom MultiMedia zoeken wij altijd naar nieuwe manieren om te verrassen. Dit verklaart waarom wij zo trots zijn op onze uitgebreide selectie van LG OLED TV’s – schermen met een oogstrelend design die een fantastische kijkervaring bieden.
Het zwart is echt zwart en de kijkhoek is optimaal. Nooit meer een flets beeld als u vanaf een schuine hoek TV wilt kunnen kijken. LG Oled TV’s zijn er in schermformaten van 55 t/m 77 inch!
Uitgeschakeld zijn de OLED TV’s van LG op zich al een lust voor het oog, maar zodra u het scherm aanzet gaat er een wereld van ongekende beeldkwaliteit voor u open. De schermen zijn zuinig in het verbruik, maar beslist niet in de verwondering die zij bij de kijker oproepen.
In de winkel van Lexicom MultiMedia kunt u uitgebreid en rustig genieten van alles wat OLED TV’s kunnen bieden.