Lexicom MultiMedia over LED TV’s

LED TV’s vertegenwoordigen de toekomst van platte schermtechnologie. Lexicom MultiMedia heeft een breed assortiment van deze prachtige schermen, waardoor u uitgebreid kunt kiezen uit merken als Loewe, Panasonic en Sharp. Door het gebruik van LED-technologie in de backlight van LED TV’s hebben deze schermen niet alleen een lange levensduur, maar gebruiken zij ook minder elektriciteit. Hierdoor kosten zij minder in het gebruik en zijn zij milieuvriendelijker, zonder dat de kwaliteit van het beeld aangetast wordt. Integendeel. LED TV’s hebben een hogere contrastverhouding dan normale LCD TV’s, en bieden vaak ook een breder bereik aan kleur. Dit maakt de keuze voor een LED TV tot een goede investering in uw Home Cinema, en Lexicom MultiMedia geeft de LED TV’s van o.a. Loewe, Panasonic en Sharp daarom een prominente plaats in haar collectie.

Loewe LED TV’s, een wereld van verwondering

Bij Lexicom MultiMedia zoeken wij altijd naar nieuwe manieren om te verrassen. Dit verklaart waarom wij zo trots zijn op onze uitgebreide selectie van Loewe LED TV’s – schermen met een oogstrelend design die een fantastische kijkervaring bieden.
Uitgeschakeld zijn de LED TV’s van Loewe op zich al een lust voor het oog, maar zodra u het scherm aanzet gaat er een wereld van ongekende beeldkwaliteit voor u open. De schermen zijn zuinig in het verbruik, maar beslist niet in de verwondering die zij bij de kijker oproepen.
In het Loewe Design Center van Lexicom MultiMedia kunt u uitgebreid en rustig genieten van alles wat LED TV’s kunnen bieden.