Lexicom MultiMedia over LCD TV’s

Sinds de introductie van de LCD TV is het platte scherm niet meer weg te denken uit de huiskamer. Over de jaren zijn de schermen steeds helderder en groter geworden, en ook de beeldkwaliteit van LCD TV’s is met de introductie van Full HD technologie naar een hoger niveau getild. Lexicom Multimedia heeft bij het samenstellen van haar collectie LCD TV’s gelet op een combinatie van hoge kwaliteit, gebruiksgemak en fraai design.
Ons assortiment bevat uitsluitend topmerken als Sharp, Loewe en Panasonic, waardoor u bij Lexicom Multimedia zeker weet dat u de beste kwaliteit in huis haalt – gegarandeerd.

Stijlvolle LCD TV’s van Loewe – een bijzondere ervaring bij Lexicom MultiMedia

De uitspraak “het oog wil ook wat” is bij Loewe zeker niet op dovemansoren gevallen, en in haar LCD TV’s hebben zij hier op twee verschillende manieren op ingespeeld. Niet alleen het scherm klopt perfect, maar ook het design daaromheen is van een ongekende schoonheid.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat de LCD TV’s van dit topmerk over de hele wereld geroemd worden om hun esthetiek en variatie; het prijzenwinnend design van Loewe overtuigt meteen.
Bij Lexicom Multimedia vindt u vele prachtig vormgegeven LCD TV’s van Loewe, uiteraard in Full HD met uitstekend contrast en kleurbalans. Kom langs in de showroom te Leidschendam en u zult versteld staan van deze bijzondere schermen.

Lexicom MultiMedia neemt u mee naar de wereld van Panasonic LCD TV’s

Uiteraard vindt u bij Lexicom Multimedia ook de beste LCD TV’s van Panasonic terug. De Viera-lijn staat bekend om haar mooie beeld, gebruiksgemak en vele extra functionaliteiten.
Uw films en media worden op de LCD TV’s van Panasonic perfect vertolkt, in superscherp 1080p. Op ieder scherm ziet u duidelijk het resultaat van meer dan 50 jaar innovatie en kwaliteit.
Dankzij de uitgebreide selectie Panasonic LCD TV’s van Lexicom Multimedia vindt u bij ons altijd een scherm dat voldoet aan uw eisen. Wij helpen u graag uw visuele ervaring te verrijken.

Sharp LCD TV’s bij Lexicom MultiMedia, onvoorstelbare kleuren

Voor een bijzondere ervaring van kleur en beeld moet u bij de LCD TV’s van Sharp zijn. De Aquos-lijn wordt bij Lexicom Multimedia van harte aanbevolen als u een LCD TV zoekt die net iets extra’s te bieden heeft.
De LCD TV’s van Sharp geven een zuiver beeld in Full HD, waardoor u geen enkel detail hoeft te missen. En dankzij de revolutionaire Quattron technologie ervaart u de kleuren op uw scherm beter dan ooit. Door aan het standaard RGB kleurenspectrum een vierde kleurenpixel toe te voegen zijn TV’s met Quattron in staat een nog grotere hoeveelheid kleur op het scherm te toveren, en deze extra kleur sluit aan bij de natuurlijke beleving van het oog.  Wilt u de kleurenpracht van Sharp LCD TV’s met eigen ogen zien? De deuren van Lexicom Multimedia staan altijd voor u open.