Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

Piega

Piega speakers bij Lexicom MultiMedia

Lexicom Multimedia luistert kritisch, zowel naar muziek als naar muziekliefhebbers. Om aan de eisen en wensen van audiofielen te kunnen blijven voldoen hebben wij ervoor gekozen de speakers van Piega in ons assortiment op te nemen.

De luidsprekers van Piega worden internationaal geprezen om hun zuiverheid en robuuste kwaliteit. Daarbij heeft Piega het doel voor ogen dat ieder muziekstuk met hun luidsprekers zo getrouw mogelijk aan de originele opname afgespeeld kan worden. Door zich de hoge eisen van audiofielen maximaal aan te trekken heeft Piega deze lijn sinds de jaren ’80 vast kunnen houden, en steeds verder kunnen uitbouwen. Bij Lexicom MultiMedia kunt u zelf de precisie van Piega meemaken, maar dan wel op eigen risico – u wilt daarna waarschijnlijk nooit meer wat anders.

Piega – veelzijdige kwaliteit bij Lexicom MultiMedia

Het Zwitserse Piega maakt luidsprekers van weergaloze kwaliteit, gericht op de high-end audiomarkt. Hierbij streeft Piega naar een optimale oplossing voor de meest veeleisende gebruikers, ongeacht de vorm en functie van de luidspreker zelf. Het vakwerk van Piega blijkt uit zowel uit de kwaliteit van de speakers – een kristalhelder, zuiver overgebracht geluid – als uit de vormgeving. De behuizingen van Piega voorkomen resonantie en combineren zo een praktische functie met uiteenlopend, prachtig design voor ieder interieur. U vindt de veelzijdige speakers van Piega in de showroom van Lexicom MultiMedia, waar u zelf het verschil kunt horen.

Het vakmanschap van Piega volgens Lexicom MultiMedia

Iedere luidspreker van Piega is het product van liefdevol vakwerk, wat u duidelijk terug kunt horen en zien in de showroom van Lexicom MultiMedia. Om de zuiverheid en muzikaliteit van het luidsprekers optimaal te ondersteunen worden de behuizingen door Piega uit één stuk aluminium vervaardigd. De combinatie van een monoblok chassis en de loepzuivere coaxiale ribbontweeters van Piega zorgt voor een verbluffende geluidservaring, die qua zuiverheid en frequentierespons haar gelijke niet kent.

Ribbontweeters van Piega bij Lexicom MultiMedia

Piega heeft zich gespecialiseerd in ribbontweeters, en heeft al een aantal spraakmakende primeurs op hun conto kunnen schrijven. Sinds de vroege dagen van het bedrijf werkt Piega met een uniek eigen ontwerp voor ribbontweeters, en deze werd in 2000 uitgebreid met de eerste coaxiale ribbontweeter ooit ontwikkeld. Hiermee heeft Piega zich in de ogen van Lexicom MultiMedia ruimschoots boven de concurrentie uitgetild.

Prijslijst Piega 2012

Download hier de prijslijst van Piega luidsprekers (januari 2013)