Vergelijk de B&W CM9 en CM10 luidsprekers bij Lexicom MultiMedia

Begin september 2013 introduceerde Bowers & Wilkins een nieuw topmodel in de zeer succesvolle CM-serie: de B&W CM10.

Reeds op het eerste gezicht zijn de verschillen tussen de CM9 en de CM10 duidelijk te zien. De kasten zijn in principe even hoog, maar de CM10 is toch iets hoger omdat de tweeter in een aparte aluminium behuizing bovenop de luidspreker is gemonteerd. Deze plaatsing is afgeleid van de absolute top-luidsprekers van B&W, de 800-serie, en biedt duidelijke voordelen voor de weergave van de hoge tonen. Een ander kenmerk van de CM10 is de extra woofer, waardoor de basweergave nòg rijker, voller en dieper is geworden. Tenslotte is de kast iets dieper geworden.

Bent u ook benieuwd naar de verschillen tussen de CM9 en CM10? Kom dan naar Lexicom MultiMedia om deze twee toppers zèlf te vergelijken. Beide speakers staan bij ons dagelijks te spelen. Natuurlijk moet u zelf kiezen, welke luidspreker u prefereert, maar wij kunnen u alvast verklappen, dat de nieuwe CM10 zijn meerprijs volgens ons ruimschoots goedmaakt.

Loop gewoon binnen voor demonstratie. Een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom!

Een uitgebreid verhaal over de introductie van de B&W CM10 leest u hier

De complete productinformatie van de B&W CM10 vindt u hier