Unieke actie: Linn Aktiv crossover-cards vanaf mei 2014 gratis bij aankoop van een Linn-versterker

Haal de maximale prestaties uit uw Linn-audioset met de fantastische Aktiv crossover-cards!

Het lijkt heel vreemd: de unieke “Aktiv”-optie van Linn is nu voor de kopers van een Linn-versterker vanaf nu geen optie meer. Hè? Hoezo geen optie meer? Omdat u de Aktiv crossover-cards voortaan gratis krijgt bij aankoop van een Linn-versterker die geschikt is voor deze optie. Denk bijvoorbeeld aan de Linn Majik-I geïntegreerde stereoversterker en de Linn Majik 6100 6-kanaals eindversterker.

Wat is Linn Aktiv?
Linn Aktiv is ontworpen om het uiterste uit uw Linn audioset te halen. Het systeem bestaat uit een aantal printplaatjes (crossover-cards), die werken als verfijnde scheidingsfilters. Voor elk bereik (laag, midden en hoog) is er een aparte crossover-card. Door deze Aktiv crossover-cards in de Linn versterker in te bouwen en de Linn luidsprekers inwendig aan te passen door het omzetten van een stekkerverbinding, wordt een systeem gecreëerd waarbij de scheidingsfilters van de luidsprekers worden uitgeschakeld.
De versterker levert nu per driver het juiste signaal aan, zodat u eigenlijk een aparte versterker per luidsprekerdriver hebt. Hierdoor zakt de vervorming naar een extreem laag niveau. Dit unieke Linn-systeem levert een bijzonder verfijnde, gedetailleerde en realistische weergave op, die veel verder gaat dan u op basis van de prijsklasse en de afmetingen van de luidsprekers zou kunnen verwachten.

Gratis en onweerstaanbaar!
Doordat u de Linn Aktiv crossover-cards voortaan gratis krijgt bij aanschaf van een Linn-versterker, bespaart u een extra uitgave, die kan oplopen tot honderden Euro’s! In plaats van eerst een Linn-audioset te kopen en deze misschien later te upgraden, kunt u nu meteen aan de slag met het Linn Aktiv systeem. U kunt dus onmiddellijk genieten van een maximaal presterende Linn audioset, die garant staat voor een sublieme muziekweergave. Is dat een onweerstaanbaar aanbod of niet?

Luisteren, en dan…
U bent van harte welkom bij Lexicom MultiMedia om de voordelen van het Linn Aktiv systeem te beluisteren. Wij geven u (bij voorkeur op afspraak) graag een persoonlijke demonstratie van dit unieke systeem.
Lexicom MultiMedia adviseert u graag over de mogelijkheden die het Linn Aktiv systeem u kan bieden. Uiteraard worden alle aanpassingswerkzaamheden voor u uitgevoerd door de Linn-specialisten van Lexicom MultiMedia.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.