Uitgebreide Lyngdorf-show met demonstraties op zaterdag 20 juni 2015 bij Lexicom MultiMedia

Laat u verbazen door het unieke Lyngdorf RoomPerfect systeem

Op zaterdag 20 juni 2015 zal van 10.00 uur tot 16.00 uur in de winkel en in de luisterruimte van Lexicom MultiMedia een show worden georganiseerd rond de unieke apparaten van Lyngdorf Audio. Namens de importeur (Hifi Corner) zal de heer Mark Huinder aanwezig zijn om het unieke Lyngdorf RoomPerfect systeem te demonstreren en tevens al uw vragen te beantwoorden.

Wat kunt u verwachten?
Met het RoomPerfect-systeem kunnen niet alleen problemen met de akoestiek van uw woonkamer/luisterruimte op een opvallend goede manier worden opgelost, maar ook eventuele afwijkingen in de weergave van uw luidsprekers worden gecorrigeerd. En in tegenstelling tot sommige andere systemen werkt RoomPerfect met elke luidspreker!

Op zaterdag 20 juni zal worden gedemonstreerd, hoe eenvoudig het is om het RoomPerfect-systeem in te meten met de bijgeleverde meetmicrofoon. Dan zult u ook horen, wat het verschil in weergave is met en zonder RoomPerfect. Dit moet iedere muziekliefhebber horen, want de verschillen zijn niet klein!

Verder zal worden gedemonstreerd, dat het Lyngdorf RoomPerfect-systeem ook uitstekend kan samenwerken met subwoofers. Dit zal worden gedemonstreerd met twee Bowers & Wilkins 805 Diamond monitorluidsprekers en twee Lyngdorf subwoofers.

Zowel in de luisterruimte als in de winkel zal een demonstratie plaatsvinden, zodat u op twee verschillende manieren naar Lyngdorf kunt luisteren. En: als de nieuwe “digitale” eindversterker van Lyngdorf beschikbaar is, zal ook deze worden gedemonstreerd.
Kortom: voor de echte muziekliefhebber is dit een show om van te watertanden!

Heeft u dit niet kunnen bijwonen? Vraag dan naar een persoonlijke demonstratie!

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.