The Chord Company Roadshow September 2019

Op donderdagavond 19 september zal importeur Latham samen met Patrick Mitchell van The Chord Company acte de préséance geven bij Lexicom MultiMedia om u alles te vertellen over de laatste producten en technieken van The Chord Company.

Tijdens deze avond zal aandacht besteed worden aan de Ohmic plug versus de normale pluggen en worden diverse kabels uit de hele range van Chord gedemonstreerd. Patrick Mitchell is mede verantwoordelijk voor de demonstraties tijdens de jaarlijkse Bristol Hifi Show. Hij kan en zal u op enthousiaste wijze informeren over een aantal speciale technieken die exclusief door The Chord Company worden toegepast. Zo heeft Chord recent gekozen voor een nieuw type afscherming genaamd XLPE. Ook zijn banaanstekkers en bevestiging naar de kabel zijn verbeterd, wat een grote kwaliteitsstap mogelijk maakte. Chord past al jaren de ARAY techniek toe in hun kabels en daarover zal gesproken worden, mede in relatie tot ethernetkabels en stroomkabels. Tijdens de demonstratie zullen diverse ranges vergeleken worden (C-series/Shawline/Signature/Music).

De avond duurt een kleine 2 uur en start rond 19.00 uur. Aanmelden is niet verplicht maar stellen wij wel op prijs zodat wij u op gepaste wijze welkom kunnen heten. Het belooft een interessante avond te worden mede omdat bijvoorbeeld het controversiële onderwerp over verschil tussen ethernetkabels en stroomkabels aan de orde zal komen.

Noteer de datum in uw agenda: 19 september, 19 uur, Lexicom MultiMedia!!

Voor aanmeldingen kunt u ons contactformulier gebruiken. Graag even aangeven met hoeveel personen u komt (als u niet alleen komt).