The Chord Company roadshow bij Lexicom (20 april)

The Chord Company Benelux Roadshow op 20 april 2022 bij Lexicom MultiMedia.(19.00 – 21.00 uur)

De afgelopen 2 jaar heeft de grootste Britse fabrikant van hifi bekabeling niet stilgezeten. De afdeling R&D heeft een aantal nieuwe producten gelanceerd die een verbetering brengen in elk geluidssysteem. Helaas konden we door de covid restricties onze producten niet aan een groot publiek demonstreren. Maar nu mag het weer!

We begrijpen dat niet iedereen direct is overtuigd van de meerwaarde van betere bekabeling en accessoires, daarom vinden wij van The Chord Company het belangrijk om onze producten te demonstreren zodat je zelf kan ervaren welke verbeteringen er mogelijk zijn in een audiosysteem bij
je thuis.

Op woensdagavond 20 april kun je onder begeleiding van de altijd goedlachse Patrick Mitchell van The Chord Company kennismaken met een aantal van deze noviteiten. We proberen zoveel mogelijk producten uit diverse prijsklassen mee te nemen in de demonstratie. Daarnaast hoef je geen ‘speciaal’ gehoor te hebben, iedereen is welkom op deze avonden. Uiteraard is er op deze avond ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Hij zal u op enthousiaste wijze informeren over een aantal speciale technieken die exclusief door The Chord Company worden toegepast.

Kort introduceren zij ook de laatste innovaties: XLPE afscherming. De nieuwe OHMIC banaanstekkers en bevestiging via de HEXGUN krimptool naar de kabel zijn verbeterd, een grote kwaliteitsstap voorwaarts. Daarnaast worden al jaren de ARAY techniek toegepast in hun kabels, zij laten u de verschillen graag horen tijdens de Roadshow.

Daarnaast komen de volgende onderwerpen nog aan bod:

  • Ethernetkabels
  • Stroomkabels
  • stekkerblokken
  • Demonstratie vergelijking ranges (C-series/Shawline/Signature/Music)

Winkel open woensdagavond: 18.55 uur. Toegang gratis.

Op woensdagavond 20 april hebben we 1 sessie die begint om 19.00 uur. en eindigt om 21.00 uur. U kunt zich aanmelden via ons contactformulier.

Graag tot ziens op woensdagavond 20 april 2022 bij Lexicom MultiMedia in Leidschendam.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.