Spectral meubels voor beeld en geluid: topkwaliteit, strak design en praktische gebruiksmogelijkheden

Lexicom MultiMedia biedt de perfecte oplossing voor uw flatscreen TV en AV-apparatuur: de schitterende meubels van Spectral

De mooie flatscreen TV’s van tegenwoordig nemen minder ruimte in beslag dan de “hondenhokken” van vroeger. Maar wat is de beste manier om zo’n groot scherm in de woonkamer te plaatsen? Op de bijgeleverde voet? Dat is niet zo’n goed idee wanneer in de kamer kleine kinderen rondlopen, want echt stabiel zijn die voeten vaak niet. Aan de muur hangen met een beugel? Dat betekent gaten boren en diverse kabels zien weg te werken. Die oplossing is ook niet altijd ideaal. Kortom: een nieuwe TV zorgt soms voor nieuwe problemen.

Ooit aan Spectral gedacht? Deze Duitse fabrikant levert kwalitatief hoogwaardige meubels met een strak design en een schitterende afwerking. Bovendien biedt Spectral de mogelijkheid om uw HDTV-decoder/harddiskrecorder, audio-apparatuur en zelfs complete luidsprekermodules in het meubel te verbergen. En dat laatste woord, verbergen, is het kernwoord van de Spectral meubels. “Spectral maakt techniek onzichtbaar“, zegt Spectral er zelf over. En door de modulaire opbouw zijn vele combinaties samen te stellen, zodat voor bijna iedere situatie een praktische oplossing te realiseren is.

Bij het ontwerpen van de meubels houdt Spectral rekening met de afmetingen van de huidige audio- en video-apparatuur en het wegwerken van de bekabeling, zodat alles er zonder problemen in past. Naast de door Spectral aangeboden luidsprekersystemen is het ook mogelijk om luidsprekers van uw eigen keuze in het meubel onder te brengen; denk bijvoorbeeld aan de centerluidspreker van een surround-opstelling. Het is zelfs mogelijk om een soundbar en/of subwoofer in de kast te integreren.

Uiteraard zijn de meubels van Spectral leverbaar in meerdere kleuren. Elk type meubel is leverbaar in een aantal standaardkleuren, maar daarnaast is tegen meerprijs een enorm scala aan kleuren leverbaar, zodat u het meubel van uw keuze perfect kunt aanpassen aan het interieur van uw woonkamer. Maar niet alleen de kleur is “maatwerk”, ook het meubel zelf is met diverse accessoires aan te passen aan uw wensen.

Lexicom MultiMedia heeft diverse modellen in de winkel staan, waardoor u een indruk kunt krijgen van de hoge kwaliteit en de schitterende afwerking. Neem bijvoorbeeld de Disc, die een glazen voet heeft, waardoor de kast lijkt te zweven. In het midden komt een slanke metalen zuil omhoog, waar de TV aan wordt bevestigd. Hierdoor lijkt de TV boven het meubel te zweven. Bovendien is de TV draaibaar en verdwijnen alle kabels in de metalen zuil. De indeling van de kast biedt diverse mogelijkheden, waardoor hij aan te passen is aan uw wensen.

Eind juni/begin juli 2013 verwelkomen wij een nieuwe uitvoering van de Cocoon in de winkel: gesatineerd wit glas en een klep met een bespanning van zwarte stof. Een zeer chique meubel met zeer veel mogelijkheden dankzij de modulaire opbouw. De modules zijn leverbaar in diverse breedtematen, waardoor u min of meer uw eigen meubel kunt samenstellen.

U bent van harte welkom om de diverse Spectral-modellen bij Lexicom MultiMedia te bekijken. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een meubel dat aan al uw wensen voldoet. Welk Spectral-meubel u ook kiest, het is altijd een sierraad in uw woonkamer.

Klik hier voor het Spectral meubeloverzicht.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.