Sonos SUB: draadloze subwoofer voor uw Sonos

De laatste uitbreiding voor uw Sonos systeem is weer helemaal ontworpen door Sonos zelf. Volgens John MacFarlane (CEO van Sonos) heeft de Sub alle kenmerken van een typisch Sonos product: helder, diep en volledig digitaal geluid, een verbluffend eenvoudige installatie en zo’n fantastisch mooi design, dat je wilt dat hij gezien wordt in je huis.”

Plaatsing van de Sonos Sub
Plaats de SUB waar je maar wilt, steek de stekker in een stopcontact, druk op de knop en volg de eenvoudige aanwijzingen op je controller. De SUB wordt draadloos verbonden met je andere Sonos-componenten voor een feilloos kamer vullende luisterervaring.

Bediening
Je kunt de SUB bedienen met je computer, smartphone of tablet, net zoals elke andere Sonos-component. Hiervoor download je eenvoudigweg de gratis controller-apps van Sonos voor Android, iPad, iPhone, Mac of pc.
De SUB werkt alleen met Sonos-spelers met ingebouwde versterker: de CONNECT:AMP, ZonePlayer 120, ZonePlayer 100, PLAY:5 en PLAY:3. De SUB werkt dus niet met CONNECT, ZP90 of ZP80.

Kenmerken van de Sonos SUB
Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling luidsprekers. Die zorgen ervoor dat het geluid en de energie van de muziek luid en glashelder overkomen, zonder dat de behuizing meetrilt.
Volledig digitale geluidskwaliteit. Via het hoogwaardige DSP (Digital Signal Processing) doen de filterinstellingen, de actieve EQ en de vertragingscorrectie digitaal hun werk, zonder verlies van kwaliteit of energieverbruik.
Tweewegs akoestische poort. Speciaal getuned voor een optimaal akoestisch volume van de SUB en een krachtige basresonantie.
Twee digitale versterkers van klasse D drijven de SUB aan. Deze zijn perfect afgestemd op de gebruikte speakers en de akoestiek van een kamer. De behuizing is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof om akoestisch dode wanden en een maximum intern luchtvolume te creëren. De afmetingen van de SUB zijn 402 x 158 x 380 mm, met een gewicht van 16 kg.

Prijzen en beschikbaarheid
De Sonos SUB is bij ons uit voorraad leverbaar (hoogglans zwart) voor € 800,-.

Klik hier voor het overzicht van al onze Sonos producten