Sonos software update (geen Bridge of Boost meer nodig?)

Op 1 september 2014 lanceerde Sonos een belangrijke software-update waarmee u Sonos nog eenvoudiger op uw bestaande draadloze netwerk kunt installeren en gebruiken. Een bekabelde verbinding met een router of Sonos Bridge is door deze update niet meer nodig.

Begin met een speaker
Pak ‘m uit en blaas het dak eraf in een paar simpele stappen. Begin met een speaker, een smartphone of tablet en maak verbinding met uw draadloze netwerk.

Sonos setup via WIFI
De manier waarop Sonos WiFi benadert is uniek en maakt het mogelijk om in elke kamer van uw huis draadloos HiFi-geluid te ervaren. En nu dus ook zonder SONOS BRIDGE. Nieuwe klanten kunnen vanaf nu speakers draadloos installeren door ze simpelweg binnen het bereik van hun WiFi-router te plaatsen.

Het eigen Sonos-netwerk, dat wordt verkregen door een bekabelde verbinding met een router of een SONOS BRIDGE, blijft de beste garantie voor een feilloze luisterbelevenis.

Dit geldt vooral in de volgende situaties:

• Huizen waar het WiFi-signaal niet elke kamer bereikt waar u een speaker wilt plaatsen;
• Sonos’ home cinema-installaties met SUB of achterluidsprekers
(voor een op zichzelf functionerende PLAYBAR is geen BRIDGE of bekabelde verbinding nodig).
• Bestaande klanten die een BRIDGE of een ander component met een kabel op de router hebben aangesloten, maken al gebruik van een eigen Sonos-netwerk en hoeven dit niet te veranderen.

Versterk het signaal (Sonos Boost)
Naast het ontwikkelen van de software-update van vandaag, hebben wij als alternatief voor de BRIDGE aan een nog krachtiger accessoire gewerkt, SONOS BOOST genaamd. Met deze laatste ontwikkelingen in zuiver draadloos geluid zijn we weer een stapje dichterbij onze ambitie om de wereld te vullen met muziek.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Lexicom MultiMedia voor meer informatie.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.