Sonos Playbase nu uit voorraad leverbaar

Al enige tijd aangekondigd, maar nu verkrijgbaar bij Lexicom MultiMedia:

 

Introductie Sonos Playbase

Sonos heeft naast de bestaande Playbar nu ook een Playbase in het assortiment opgenomen. Volledig passend in de Sonos filosofie voor het streamen van muziek en het multi-room kunnen weergeven van diverse muziekbronnen. Bij de introductie kwam al snel de vraag waarom een Playbase als er al een Playbar bestaat en daar kwam van de kant van Sonos een logisch antwoord op.

Net zoals de Playbar is de Playbase bedoeld als dubbele oplossing: hij verbetert het geluid van elke televisie én het streamt alle mogelijke muziek. Dat laatste is fijn voor al die momenten waarop het tv-scherm uitstaat en je wilt genieten van je favoriete genres. Qua ontwerp is de Playbase totaal anders dan de Playbar, wat een typische soundbar is. Sonos geeft aan dat een soundbar slechts bij een deel van de consumenten past. Het bedrijf doelt op mensen die hun televisie ophangen of waar een soundbar op een geschikte wijze op een tv-meubel geplaatst kan worden. Maar, aldus Sonos, dat beperkt de toepassing. Bij de presentatie van de Playbase in Boston illustreerde die Sonos veel voorkomende problemen met minder optimale Playbar-opstellingen met voorbeelden uit de praktijk, zoals half weggestoken in een kast, ergens op de grond en zelfs achter het tv-scherm geplaatst.

Het is jammer als de consument investeert in een product van Sonos en het vervolgens niet optimaal benut. Dus heeft Sonos een op het eerste gezicht gelijksoortig product op de markt gezet met een identiek prijskaartje. De Playbase is bedoeld om onder de voet van uw scherm te plaatsen, boven op het meubel waar uw scherm al op staat. De platte Playbase heeft een afmeting die groot genoeg is om met vrijwel alle schermen te gebruiken, is tegelijker tijd zo plat en mooi vormgegeven dat hij nauwelijks zal opvallen. Sonos is bij de ontwikkeling van de Playbase niet over één nacht ijs gegaan en werkte 4 jaar aan de oplossing die én goed geluid moet geven én overal toepasbaar is bij consumenten die de schermen op een voet plaatsen. Dat het vier jaar duurde is voor Sonos geen probleem. Eerder verschenen producten, zelfs uit het begin jaar 2007, werken nog perfect en zijn volledig met software te updaten naar de technologie van 2017. Denk in dat verband aan de komst van diverse nieuwe streaming diensten die elk een deel van de markt veroveren.

Het is de moeite waard om onze winkel eens binnen te lopen en met eigen ogen te zien hoe onopvallend de Playbase is en te beluisteren wat hij verbetert aan uw TV geluid, naast het aanbieden van muziek van uw eigen server of via muziekdiensten.

De prijs van de Sonos Playbase is € 799,- en hij is bij ons per direct verkrijgbaar in zwart of wit. Uiteraard zolang de voorraad strekt. Meer info of bestellen? Klik hier

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.