Sonos Play 1 draadloze speaker bij Lexicom MultiMedia

Sonos presenteert: de PLAY:1. Geen andere draadloze speaker verpakt zoveel diep, glashelder HiFi-geluid in zo’n compact design.

Lexicom MultiMedia heeft dit nieuwste Sonos product ruimschoots op voorraad!

Kenmerken van de nieuwe Sonos Play:1
2 speciaal afgestelde drivers (een tweeter en een 3,5″-mid/woofer), die door 2 digitale versterkers worden aangestuurd, zorgen voor een krachtig en vol geluid met een glashelder hoog en een diepe bas voor een haarzuivere weergave op elk volume.  Vochtbestendig voor een feilloze werking in zeer vochtige ruimtes, zoals in een badkamer met een stromende douche.

Geniet van vol, kant-en-klaar luisterplezier met één PLAY:1, of koppel er twee aan elkaar als stereo-paar in dezelfde kamer voor een breder klankbeeld en echt stereogeluid. Voeg de SUB toe voor de ultieme muziekervaring of combineer de PLAYBAR en de SUB met twee PLAY:1’s tot een fantastisch homecinema-systeem.

Kies voor Sonos en ervaar alle voordelen van de PLAY:1 voor slechts €229,–

Software-verbeteringen
Met de introductie van PLAY:1 komt er ook een aantal software-verbeteringen aan. Zo kan de knop “Dempen” op de SONOS-speakers nu worden gebruikt voor Afspelen / Pauzeren of Vooruitspoelen zodat u de muziekweergave gemakkelijk kunt bedienen zonder telefoon of tablet. U kunt het systeem ook thuis en op het werk bedienen zonder dat u de app hoeft te resetten.

Meer informatie of bestellen? Klik hier.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.