Soft cover: ideaal opbergsysteem voor uw cd’s (en dvd’s)

Plaatsgebrek is een veel gehoorde klacht van cd-verzamelaars. Met een breedte van ongeveer een centimeter per doosje levert een verzameling van 1000 cd’s dus een collectie van tien strekkende meter op. Dat is niet alleen onhandig, maar levert ook nog eens een rommelige kast of rek op. Van alle ruimtebesparende opbergsystemen is het Softcover opbergsysteem toch wel de mooiste.

De softcovers bestaan uit een zacht kunststof mapje (naar keuze voor 1 of 2 cd’s) waarin niet alleen de cd zelf veilig en krasvrij kan worden opgeborgen, waar ook het bijbehorende boekje en de papieren inlay (waar meestal de tracklist op staat). De mapjes kunnen worden opgeborgen in speciaal ontwikkelde boxen die ruim genoeg zijn om door je collectie te bladeren, en er zijn ook blanco of alfabetische indexkaarten verkrijgbaar.

Door de ruimtebesparing van 70 procent past een collectie van 1000 cd’s opeens in een onopvallend ladekastje. Ook leverbaar voor dvd’s en blu-ray discs.

Opberg boxen

CD Softcover omvat een uitgebreid maar overzichtelijk gamma aan stijlvolle opbergbakken. Uitvoeringen hiervan bestaan naast geanodiseerd aluminium uit wit, zwart of transparant acryl.

Hoezen voor CD, 2CD, DVD en Bu-Ray
een opbergsysteem voor CD`s dat de beleving uit de platendagen van weleer oproept. De hoezen van CD softcover zijn uniek in het feit dat het gehele artwork van de CD/DVD behouden wordt. Daarnaast wordt een ruimtebesparing van zo`n 70% gerealiseerd.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.