Onzichtbare luidsprekers bij Lexicom MultiMedia

Nieuw in de luisterruimte van Lexicom MultiMedia: In-wall luidsprekers

Televisieschermen worden steeds platter en geven een steeds mooier beeld. Maar terwijl het beeld steeds mooier wordt, heeft de geluidskwaliteit sterk te lijden onder de steeds kleiner en platter wordende TV-luidsprekers. Zonde van uw films en concerten op de nieuwe BluRay-discs, die een geweldige beeld- en geluidskwaliteit bieden. Hoe lost u dit op? Een paar luidsprekers bij de TV zetten? Of wilt u dat niet en neemt u daarom genoegen met een slechte geluidskwaliteit?

In-wall luidsprekers
Er is nu een perfecte oplossing: In-wall luidsprekers. Deze luidsprekers worden ingebouwd in een voorzetwand, die ± 15 cm voor de bestaande muur komt te staan. Bij Lexicom MultiMedia kunt u in de geheel vernieuwde luisterruimte zien en horen, hoe grandioos mooi dat is. U kunt bij Lexicom MultiMedia luisteren naar twee soorten in-wall luidsprekers: de totaal onzichtbare luidsprekers van Stealth Acoustics, die achter de stuclaag zijn verdwenen, en de luidsprekers van Bowers & Wilkins, waarvan u alleen de bescheiden grilles op de wand ziet.

Kiezen voor de nieuwe in-wall luidsprekers garandeert u een kamerbreed en realistisch geluidsbeeld. Muziek, films, TV-shows en games worden boeiender en levensechter door de sterk verbeterde geluidsweergave.

Totaalconcept
Lexicom MultiMedia biedt u een totaalconcept: wij leveren niet alleen de luidsprekers, maar wij werken tevens samen met een aannemersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van de voorzetwand, de luidsprekers, de TV, de bedrading, de wandcontactdozen, etc. Voor de TV wordt een nis in de voorzetwand gemaakt, waardoor de TV “in” de muur wordt opgehangen en u geen bekabeling meer ziet. Het eindresultaat is werkelijk schitterend. U moet het echt zien en horen om ons enthousiasme te begrijpen.

Het allermooiste is, dat het plaatsen van de voorzetwand niet veel hoeft te kosten. Afhankelijk van de situatie in uw woning en uw wensen met betrekking tot de uitvoering, kan de wand al vanaf ± € 1.800,00 worden geplaatst. Deze prijs is uiteraard exclusief luidsprekers.

Stealth Acoustics
De luidsprekers van Stealth Acoustics worden in de voorzetwand ingebouwd en daarna komt er een stuclaag overheen, zodat u er NIETS meer van ziet. En toch is de klank niet dof of mat. Dankzij een innovatieve luidsprekertechnologie is Stealth Acoustics er in geslaagd om een systeem te ontwikkelen, dat geschikt is voor het luisteren naar TV of muziek en dat dankzij ingenieuze inbouw-subwoofers ook het donderende geweld van filmgeluid (BluRay!) realistisch in uw woonkamer kan brengen.

Bowers & Wilkins (B&W)
Ook de luidsprekers van de gerenommeerde luidsprekerfabrikant Bowers & Wilkins leveren een superieure geluidskwaliteit. Deze luidsprekers laten wel hun grilles zien, maar die vallen door hun bescheiden uiterlijk nauwelijks op. De gedetailleerde, realistische en natuurlijke weergave is een klasse apart. Wij vinden, dat deze set zelfs zonder subwoofer al heel bijzonder klinkt. Maar voor de liefhebbers van zwaar basgeweld hebben wij uiteraard een passende subwoofer paraat.

Garantie
Wij zijn zó overtuigd van dit innovatieve totaalconcept, dat u vijf jaar garantie krijgt. En mocht zich in die tijd onverhoopt het zeldzame geval voordoen, dat een luidspreker moeten worden hersteld of vervangen, valt ook het stucwerk van de voorzetwand onder de garantie.

Kom kijken en luisteren!
De specialisten van Lexicom MultiMedia adviseren u graag en denken met u mee om tot een optimale oplossing te komen. U bent in de komende weken van harte welkom om deze nieuwe luisterwand vrijblijvend te bekijken en te beluisteren. Wedden dat u er net zo van onder de indruk bent als wij?

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.