Ontdek de bijna grenzeloze veelzijdigheid van de Linn Majik DSM

De Linn Majik DSM als centrum van uw audio/video-installatie

De Linn Majik DSM is eigenlijk een verzameling apparaten in één “doos”. In de fraai gestileerde Linn-behuizing zijn een geïntegreerde versterker, een digitaal/analoog-converter (DAC) en een netwerkspeler ondergebracht. Tel daar het enorme aantal aansluitmogelijkheden bij op en u zult tot de conclusie komen, dat de Linn Majik DSM het ideale zenuwcentrum is voor een complete audio/video-installatie. Het concept is heel eenvoudig: één schakelcentrale, die alle audiosignalen in een zo hoog mogelijke kwaliteit weergeeft. Een “slim doosje”.

De Linn Majik DSM speelt al uw digitale muziekbestanden af. Het maakt niet uit of de muziek afkomstig is van een PC/Mac/laptop, NAS, smartphone, MP3-speler, tablet, internetradio, BluRay-speler of CD-speler. Naast de Ethernet-aansluiting voor uw netwerk heeft de DSM 6 digitale ingangen en 3 HDMI-ingangen. Alle digitale muzieksignalen worden opgewaardeerd door de hoogwaardige Linn upsampling DAC. Smartphones, MP3-spelers en tablets kunnen worden aangesloten via de 3,5mm ingang op het front, maar de DSM is ook geschikt voor Apple Airplay!

Ook de bronnen, die u aansluit op de drie HDMI-ingangen profiteren van deze uitstekende DAC, want terwijl het beeldsignaal onbewerkt wordt doorgestuurd naar de HDMI-uitgang, gaat het audiosignaal via de DAC en de versterker naar de luidsprekers. Door deze slimme HDMI-configuratie wordt bijvoorbeeld videostreamen met Apple-TV wel heel makkelijk gemaakt. En dankzij de DSM klinkt het geluid van uw HDTV, decoder, Apple-TV, BluRay-speler of spelcomputer beter dan ooit!

De waslijst van aansluitingen zou niet compleet zijn zonder aansluitingen voor analoge bronnen. De Majik DSM heeft maar liefst 4 analoge ingangen, waarvan er één zelfs geschikt is voor een platenspeler. Verder heeft de DSM twee sets analoge uitgangen: één set met vast volume (voor bijvoorbeeld een opname-apparaat) en één set die wordt geregeld via de volumeregeling, zodat u een extra eindversterker kunt aansluiten.

Natuurlijk is de Linn Majik DSM voorzien van een afstandsbediening, maar de bediening wordt veel leuker met de gratis te downloaden Kinsky-app (voor iOS en Android), die het bladeren door uw muziekcollectie en het maken van playlists heerlijk eenvoudig maakt.

Hier volgen de belangrijkste specificaties:
– standaard RJ45 Ethernet-aansluiting om muziek te kunnen afspelen via uw netwerk (uw NAS of uw computer);
– ondersteunde formaten: FLAC, WAV, ALAC (Apple Lossless), MP3, WMA, AIFF, AAC, OGG Vorbis;
– speelt “computer-audio” via Ethernet of via Linn Songcast: iTunes, YouTube, Spotify, BBC iPlayer, etc.;
– geïntegreerde versterker met Chakra versterkermodules (2x90W);
– Linn Dynamik Switch Mode Power Supply (schakelende voeding);
– 15 ingangen op de achterzijde: 4x analoog RCA (waarvan 1 te gebruiken is als Phono-ingang), 3x S/PDIF RCA, 3x S/PDIF TOSLink, 3x HDMI, 1x Ethernet;
– 5 uitgangen: 1x analoog RCA met vast volume (Line), 1x analoog RCA met regelbaar volume (Pre Out), 1x S/PDIF RCA, 1x S/PDIF TOSLink, 1x HDMI;
– 1 paar luidsprekeraansluitingen;
– hoofdtelefoonaansluiting en AUX (voor MP3-spelers, smartphones etc.) op het front;
– compatibel met UPnP mediaservers en UPnP AV 1.0 bediening;
– eenvoudig te upgraden door middel van te downloaden software-upgrades.

Op papier ziet zo’n opsomming er misschien droog uit, maar de Linn Majik DSM is echt een unieke verschijning in audioland. Uiteraard is de Majik DSM speelklaar aanwezig in de winkel van Lexicom MultiMedia. Vraag om een demonstratie en verbaas u over de talloze mogelijkheden die dit compacte apparaat te bieden heeft.

Bestellen? Klik hier