Nu te bewonderen in de showroom van Lexicom MultiMedia: de schitterende nieuwe Samsung UE65JS9500L Curved SUHD-televisie!

De mooiste TV wordt gebouwd door Samsung: 65JS9500

“De mooiste TV”: dat is nogal een bewering. Je moet maar durven! Maar wie de ongelooflijke beeldkwaliteit van deze super-nieuweling heeft gezien, zal tot dezelfde conclusie komen. Samsung heeft werkelijk alles uit de kast gehaald en bewijst met dit topmodel, dat de beste TV’s uit Zuid-Korea komen.

De kleurweergave van dit gebogen SUHD-scherm is uitermate fraai verzorgd en biedt een zeer natuurlijk beeld, dankzij de NanoCrystal-technologie die elke nuance tot zijn recht laat komen. Meer kleuren, natuurlijker overgangen en meer diepte in het beeld zijn de belangrijkste winstpunten. De contrastweergave staat eveneens op een zeer hoog niveau door technologische vindingen als Local Dimming. Een zwarter zwart en een witter wit maken de weergave sprankelender en levensecht. Dit SUHD-toestel is geschikt voor High Dynamic Range (HDR), dat in de nabije toekomst voor een nog verdere beeldverbetering zal zorgen. Netflix heeft al aangekondigd, dat het niet lang meer zal duren voordat de eerste HDR-content beschikbaar komt.

De 9500-serie is voorzien van een uitermate slimme vinding: de Samsung One Connect Box. Alle aansluitingen bevinden zich in die ene “doos”. Dus geen kabelwirwar meer, want er loopt slechts één kabel van de achterzijde van de TV naar de One Connect Box, die uit het zicht kan worden geplaatst. En deze bijzonder uitgekiende constructie heeft nòg een groot voordeel: De “doos” is tevens een Samsung Smart Evolution Kit. Wanneer een nieuwe standaard in software of hardware op de markt komt, hoeft u niet meteen een nieuwe TV te kopen. Het vervangen van deze Smart Evolution Kit is dan voldoende. En dat scheelt een emmer geld! Juist omdat de ontwikkelingen niet stilstaan, is de Smart Evolution Kit een uitermate handige en kostenbesparende voorziening. Eind dit jaar komt de UltraHD BluRay en hierboven schreven wij al over HDR. En het houdt niet op…

Dankzij een uitstekende upscaling wordt ook bestaande content in een prachtige kwaliteit weergegeven op dit nieuwe scherm. Dus u hoeft uw “oude” DVD-collectie niet weg te gooien, want met de Samsung worden ook DVD’s mooier dan ooit! Natuurlijk is ook deze Smart-TV voorzien van vele handige apps en een prima mediaspeler, zodat deze Samsung het hart van uw mediacollectie wordt. Dankzij het nieuwe Tizen besturingssysteem is de bediening eenvoudiger en overzichtelijker dan ooit.

Het internet-magazine www.fwdmagazine.be heeft deze nieuwe topper van Samsung getest en is zeer enthousiast over de prestaties. Een citaat uit de conclusie van de testers: “De UE65JS9500L heeft alles in huis voor een top-kijkervaring. Vooral de enorme lichtopbrengst en HDR-weergave leveren indrukwekkende beelden. Tel daar nog eens een breder kleurbereik, Ultra HD en een uitmuntende zwartwaarde bij en je hebt een televisie die echt klaar is voor de toekomst. De prestaties zijn van dien aard, dat we het toestel tot nieuwe referentie bombarderen.” Moeten we daar nog iets aan toevoegen?

Kom de nieuwe Samsung UE65JS9500L nu bij Lexicom MultiMedia bewonderen en overtuig uzelf van de ongekend mooie beeldweergave!

Aanbieding: ons demomodel voor een mooi prijsje! Klik hier

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.