Nu bij Lexicom MultiMedia: de fenomenale Audio Physic Classic 30 luidspreker

Audio Physic Classic 30: méér dan alleen “Grote Broer”van de Classic 20 en Classic 10!

De Audio Physic Classic 30 is niet zomaar een vergrote versie van de Classic 20. Waar de Classic 20 (en de Classic 10) “slechts” één woofer onder in de kast hebben, beschikt de Classic 30 over twee exemplaren. De Duitse luidsprekerbouwer Audio Physic heeft voor deze nieuwe luidspreker een basmodule ontwikkeld met twee woofers, waardoor de Classic 30 met name op basgebied duidelijk meer presteert dan de Classic 10 en Classic 20.

De hoogte en breedte van de Classic 30 zijn exact gelijk aan die van de Classic 20; alleen de diepte van de Classic 30 is 12 cm groter. Ook de schitterende afwerking is identiek. Naast de traditionele afwerking in houtfineer (eiken, zwart essen, kersen of walnoot) is de Classic 30, 20 of 10 ook leverbaar met een glazen jasje. Deze afwerking met glazen panelen is werkelijk onvoorstelbaar mooi en maakt van de Classic-serie zeer chique, stijlvolle luidsprekers.

Naast de standaard glaskleuren hoogglans zwart en hoogglans wit zijn op aanvraag (en tegen meerprijs) nog acht verschillende kleuren leverbaar. U kunt kiezen uit Oyster White, Light Ivory, Grey Brown, White Aluminium, Bordeaux, Caramel Brown, Flou Green of Blue Lagoon. Wanneer u precies wilt weten hoe deze kleuren er in werkelijkheid uit zien, kunt u bij Lexicom MultiMedia een doos met monsterstukken bekijken en zo uw favoriete kleur uitzoeken.

Het grote assortiment kleuren en de perfecte kwaliteit van de afwerking maakt de Classic-serie van Audio Physic uitstekend geschikt voor mensen die niet alleen een voortreffelijke muziekweergave willen, maar ook een uiterlijk dat bij het interieur van de woning past. Traditioneel of modern: Audio Physic heeft het voor u! Audio Physic bewijst, dat een design-uiterlijk en audiofiele kwaliteiten prima in één luidspreker verenigd kunnen worden.

De glazen afwerking past uitstekend bij de Spectral AV-meubels, die ook met glazen panelen zijn afgewerkt en die u in de winkel van Lexicom MultiMedia kunt bekijken. De verrassende flexibiliteit, het grote aantal leverbare kleuren en de hoge kwaliteit van de afwerking maakt Spectral het ideale meubel om al uw AV-apparatuur onzichtbaar in op te bergen. Het zal u niet verbazen, dat Spectral net als Audio Physic “Duitse degelijkheid” betekent.

In de winkel van Lexicom MultiMedia kunt u de Classic-serie in het echt bewonderen. De Classic 30 is aanwezig in White Aluminium. Uiteraard bent u van harte welkom om deze fenomenale luidspreker te bekijken en te beluisteren!

Binnenkort zal op deze website een recensie van de Audio Physic Classic 30 te vinden zijn.

Meer info of bestellen? Klik hier