B&W DB Series: nieuwe toplijn subwoofers – nu in de winkel!

Op de ISE 2017 in Amsterdam heeft Bowers & Wilkins een nieuwe lijn subwoofers gepresenteerd. De nieuwe “DB Series” is de meest geavanceerde én best klinkende reeks subwoofers, die Bowers & Wilkins tot nu toe heeft gebouwd. Het topmodel is de DB1D en de twee andere modellen heten DB2D en DB3D. De “DB Series” is de opvolger van  de grensverleggende DB-1 en is voorzien van de nieuwste digitale technologie en dezelfde geavanceerde materialen die ook te vinden zijn in de 800 Series Diamond luidsprekers.

BW-DB1D subwoofer-Blk-Gloss-lexicom-multimediaAerofoil conus
De nieuwe “DB Series” subwoofers zijn uitgerust met dezelfde innovatieve Aerofoil conus die ook te vinden is in de 800 Series Diamond luidsprekers. Deze lichte, ultra-stijve conus is perfect voor de weergave van lage tonen en zorgt voor een indrukwekkende weergave van de diepste basfrequenties. Het zeer lage gewicht van de Aerofoil conus maakt de woofer snel, wat bijdraagt aan de ongekende precisie en finesse. De conus van de DB2D heeft dezelfde maat als die in de 800 D3, terwijl de DB1D is voorzien van een enorme 30 cm (12 inch) driver, de grootste Aerofoil conus die Bowers & Wilkins tot nu toe heeft gemaakt.

Instellen met een app
De “DB Series” subwoofers zijn bijzonder eenvoudig en comfortabel te configureren dankzij een speciale app (voor Android en iOS). Deze app bevat een automatische calibratie, die gebruik maakt van de microfoon van de smartphone voor een optimale plaatsing, installatie en probleemoplossing. Deze app kan ook worden gebruikt om de output en audio preset modus van de subwoofers te bedienen. Dankzij deze geavanceerde bediening hoeft u niet meer op uw knieën te liggen om naar kleine schakelaartjes en draaiknoppen op de achterzijde van de behuizing te zoeken, want met app bedient u de subwoofer vanaf de luisterpositie. Ideaal!

BW-DB2D subwoofer-Wh-lexicom-multimediaVermogen
De DB1D is de meest krachtige subwoofer uit de nieuwe reeks. De 2000 Watt versterker in de subwoofer biedt enorme reserves in sturing en controle. De DB2D en DB3D zijn voorzien van een 1000 Watt versterker en leveren dezelfde eigenschappen in een compactere vorm. Met de subwoofers van de “DB Series” kunt u de basweergave van elke luidspreker aanvullen tot ongekende diepte. Niet alleen in een home-cinema opstelling, maar ook als aanvulling op een stereo luidsprekerset is een “DB Seriers” subwoofer een absolute aanwinst.

Wij verwachten deze schitterende nieuwe lijn B&W subwoofers in de loop van april 2017 in onze winkel te kunnen demonstreren.

Specificaties
DB1D
– Uitzonderlijke basweergave, zowel voor home cinema als stereo
– 2000 Watt Class D Hypex versterker
– 2 x 300mm (12 inch) Aerofoil-conus woofers
– Digitale voorversterker met Dynamic EQ
– App-gebaseerde set-up en BT-LE controle
– Aansluitingen: 2 x XLR, 2 x RCA, 2 x 12V trigger, RS232
– Prijs: € 4.450,–

BW-DB2D-RW-Grille-lexicom-multimediaDB2D
– Uitmuntende prestaties in een compactere behuizing
– 1000 Watt Class D Hypex versterker
– 2 x 250mm (10 inch) Aerofoil-conus woofers
– Digitale voorversterker met Dynamic EQ
– App-gebaseerde set-up en BT-LE controle
– Aansluitingen: 2 x XLR, 2 x RCA, 2 x 12V trigger, RS232
– Prijs: € 3.450,–

DB3D
– Fantastische prestaties in een zeer compacte behuizing
– 1000 Watt Class D Hypex amplifier
– 2 x 200mm (8 inch) Aerofoil-conus woofers
– Digitale voorversterker met Dynamic EQ
– App-gebaseerde set-up en BT-LE controle
– Aansluitingen: 2 x XLR, 2 x RCA, 2 x 12V trigger, RS232
– Prijs: € 2.450,–

Beschikbaarheid
Momenteel DB2D en DB3D al uit voorraad leverbaar.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.