Nieuwe luidsprekers van PIEGA: T Micro 4 en 6

Twee nieuwe luidsprekers van PIEGA: een standmount/monitor en een vloerstaander

PIEGA, de Zwitserse luidsprekerfabrikant die bekend is geworden door de prachtige slanke aluminium luidsprekerzuiltjes, introduceert twee nieuwe typen luidsprekers in de “T Micro”-serie. Naast de reeds bestaande T Micro 3 en 5 wordt de serie nu aangevuld met de 4 en 6.

De PIEGA T Micro 4 is een compacte tweeweg basreflex luidspreker met een tweeter, een midden/laag-unit en een basreflexpoort in het front, die uitstekend geschikt is als luidspreker in een kleinere ruimte (werk-, hobby- of slaapkamer) of als achterluidspreker in een surround-opstelling.

De PIEGA T Micro 6 is een drieweg vloerstaande basreflex luidspreker met een tweeter, drie midden/laag-units en een basreflexpoort in het front. Ondanks de slanke zuil-vormgeving hoeft u niet bang te zijn voor een gebrek aan lage tonen: de “6” loopt door tot 40Hz.

De PIEGA T Micro-serie is uiteraard voorzien van de prachtig afgewerkte aluminium behuizing, die het handelsmerk is van PIEGA. Deze behuizing, die met de bekende Zwitserse precisie wordt gebouwd, is leverbaar in aluminium naturel (met zwart frontje), zwart geanodiseerd aluminium (met zwart frontje) en hoogglans wit gelakt aluminium (met wit frontje).

Aluminium naturel is direct leverbaar (indien op voorraad bij de importeur). Zwart en wit zullen naar verwachting vanaf eind februari leverbaar zijn. Er is veel belangstelling voor deze nieuwe telgen uit de wereldberoemde PIEGA-fabriek, dus de voorraden zijn soms niet toereikend. Lexicom MultiMedia kan u vertellen, wanneer u deze elegante, prachtig klinkende luidsprekers in huis kunt hebben!

Meer informatie over de Piega T Micro4:  klik hier

Meer informatie over de Piega T Micro6:  klik hier

Alle Piega producten: Klik hier

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.