Nieuwe Bedienings Apps voor het Bluesound Draadloze High-Res Muzieksysteem

12 September 2014 — Bluesound, het eerste draadloze digitale multi-room systeem dat High Resolution Audio volledig ondersteunt, is nu beschikbaar als App voor de Android tablet en Kindle Fire. Bluesound gebruikers hebben nu nog meer mogelijkheden om eenvoudig overal in huis hoge-resolutie audio te beluisteren met de naadloze integratie van de nieuwe Bluesound Controller App.

Het ontwerp van de nieuwe Bluesound Controller App is specifiek uitgebreid en ontworpen voor Android tablets en Kindle Fire om overeen te komen met de huidige gebruikersinterface van de Android smartphone. Gebruikers van een Android tablet en Kindle Fire kunnen nu hun muziekbibliotheek eenvoudig beheren in portret- én landschapsmodus, en dat draadloos vanaf elke plek in huis. Bluesound gebruikers waarderen de grotere schermervaring en betere visuele effecten in deze nieuwe App. De uitbreiding van de Bluesound Controller App voor onder meer de in Amerika populaire Kindle Fire biedt gemak als nooit tevoren. De Bluesound Controller App is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij de Google Play Store en op Amazon.com

Reeds beschikbaar op iOS en Android-telefoon, geeft Bluesound Controller App gebruikers de functies die het eenvoudig maakt om muziek simpel en intuïtief te beheren en beluisteren, op elk populair Android apparaat of computer. “Door de uitbreiding van bediening naar nieuwe apparaten maakt Bluesound het nog makkelijker voor muziek liefhebbers om High-Res audio te ervaren, waar dan ook in huis.” Aldus John Banks, hoofd produktontwikkeling voor Bluesound. “Bluesound is nu beschikbaar op s ‘werelds meest populaire mobiele apparaten, in meer dan 15 landen, en zal continue blijven bouwen aan de ultieme luisterervaring, met muziek en live radio-uitzendingen via Deezer®, HIGHRESAUDIO®, JUKE®, Qobuz® Rdio®, Slacker Radio®, Spotify® Connect, TuneIn® and WiMP®.”

Bluesound is ook verheugd om hierbij een eenvoudige en makkelijke Desktop Controller App voor Mac en PC aan te kondigen. Deze is online beschikbaar vanaf 16 september 2014.
De meest actuele Bluesound Controller App voor Android tablet en Kindle Fire kunnen vanaf heden gratis worden gedownload in de Google Play store en op Amazon.com

HiFi for a wireless generation.
HiFi never went away
It just never went wireless.
Until Now.