Nieuw van Aurender: de X-725 versterker met ingebouwde DAC

De ideale partner voor de Aurender X-100: de Aurender X-725 versterker met ingebouwde DAC

Lexicom MultiMedia, uw specialist in streaming audio, heeft sinds enkele maanden de schitterend klinkende, fraai afgewerkte en compacte Aurender X-100L en X-100S music servers in het programma, zoals de opmerkzame volger van deze website hier heeft kunnen lezen.

Nu komt Aurender met de perfecte partner voor deze music servers: de Aurender X-725 versterker met ingebouwde DAC. Deze geïntegreerde stereoversterker levert 2x111W aan 8 Ohm (2x230W aan 4 Ohm) en is uitsluitend voorzien van een USB-ingang en een optische S/PDIF-ingang voor een extra digitale bron. De USB-ingang, die is bedoeld voor de X-100, ondersteunt alle resoluties die de X-100 aanbiedt, inclusief DSD128!
Uiteraard wordt de X-725 geleverd met een afstandsbediening, maar wie de X-725 samen met de X-100 gebruikt, kan het volume ook regelen met de iPad-app. Dit wordt dan zichtbaar in de display van de X-100.

De X-725 heeft dezelfde behuizing als de X-100. Net zo fraai afgewerkt, net zo breed, alleen iets minder hoog. Op het front is alleen een grote volumeknop aanwezig en een ontvanger voor de afstandsbediening.
De combinatie van X-100 en X-725 ziet er echt schitterend uit en vormt een complete audioset voor de veeleisende muziekliefhebber die uitsluitend streaming audio gebruikt. U hoeft alleen nog maar twee luidsprekers toe te voegen. Mooi toch?

De Aurender X-725 kost € 2.790,– en zal naar verwachting begin november 2014 leverbaar worden.

Deze X-PACs maken het extra aantrekkelijk om uw woning te verrijken met streaming audio in High End kwaliteit!

De Aurender X-725 is tebeluisteren in onze winkel,in combinatie met de N-100H te beluisteren zijn in de winkel van Lexicom MultiMedia. U kunt gewoon binnenlopen of een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. U bent van harte welkom!

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.