Nieuw, comfortabel en ontzettend goed: de B&W P5 Wireless hoofdtelefoon

B&W komt met een perfecte aanvulling op hun hoofdtelefoon-programma

Op basis van de uitermate fraaie P5 hoofdtelefoon, die internationaal veel lof heeft geoogst, komt Bowers & Wilkins nu met de P5 Wireless. Deze draadloze variant biedt het beste van twee werelden: het comfortabele gemak van een draadloze hoofdtelefoon EN de uitstekende geluidskwaliteit van een echte HiFi hoofdtelefoon.

Dat klinkt heel logisch, maar dat is het niet! Weet u een universeel toepasbare draadloze hoofdtelefoon te noemen, die de weergavekwaliteit van een B&W P5 biedt? De P5 Wireless maakt gebruik van de Bluetooth aptX codec, die garant staat voor de best mogelijke geluidskwaliteit via Bluetooth. Daarmee is hij te gebruiken in combinatie met elke smartphone, elk tablet, elke laptop die Bluetooth (bij voorkeur met aptX) ondersteunt.

De ingebouwde lichtgewicht Lithium accu heeft een speelduur van maar liefst 17 uur, waarmee de P5 een ideale reis-hoofdtelefoon is. En met de bijgeleverde USB-kabel kunt u hem aan elke laptop/desktop of universele USB-lader opladen. Makkelijker bestaat niet. En die USB-aansluiting kan ook worden gebruikt voor service en firmware-updates.

De P5 Wireless is zeer veelzijdig, want ook een “gewone” aansluitkabel wordt meegeleverd, zodat u hem ook bedraad kunt gebruiken. Bijvoorbeeld omdat de accu leeg is of omdat de bron geen Bluetooth ondersteunt. U maakt het linker oorkussen heel gemakkelijk los om deze kabel te kunnen aansluiten.
De P5 Wireless is voorzien van twee microfoontjes, zodat u ook telefoongesprekken kunt aannemen. De muziek die op dat moment wordt afgespeeld, wordt automatisch gepauzeerd en gaat weer verder na het beëindigen van het gesprek. Supercomfortabel!

De drivers in de P5 Wireless zijn voorzien van een zorgvuldig gedempt nylon membraan, waarvan de bewegingen op dezelfde manier onder controle worden gehouden als bij “volwassen” HiFi-luidsprekers. De oorkussens zijn voorzien van een schuimsoort met gunstige akoestische eigenschappen, zodat de weergave niet nadelig wordt beïnvloed. En natuurlijk is de uiteindelijke afstemming van de P5 Wireless uitgevoerd door de topspecialisten van B&W, die ook verantwoordelijk zijn voor de klank van de grote luidsprekers. Dus dat zit wel goed!

De bediening is heel makkelijk: in de rechter oorschelp zijn drie toetsen aangebracht, waarmee het volume kan worden geregeld, nummers kunnen worden overgeslagen of gepauzeerd en telefoongesprekken kunnen worden beantwoord (of weggedrukt…). En na het luisteren kan de P5 Wireless worden opgevouwen en opgeborgen in de bijgeleverde luxe, gevoerde beschermhoes.

En tenslotte nog een bonus van B&W: als u de P5 Wireless via de website registreert, kunt u drie maanden lang gratis genieten van het lidmaatschap van de Society of Sound.

De nieuwe B&W P5 Wireless hoofdtelefoon is in voorraad bij Lexicom MultiMedia, dus u bent van harte welkom om deze nieuwe aanwinst te bewonderen!

Bestellen? Klik hier

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.