NIEUW bij NAD: Spotify Connect voor de D 7050 Direct Digital Network Amplifier

De NAD D 7050 krijgt een belangrijke update: Spotify!

NAD heeft het lang verwachte persbericht uitgegeven: met onmiddellijke ingang kunnen de eigenaren en kopers van een NAD D 7050 Direct Digital Amplifier genieten van de internet-muziekdienst Spotify Connect. Dat betekent rechtstreekse toegang tot miljoenen songs op een gebruikersvriendelijke manier, zonder “gedoe”.

Het streamen van muziek via Spotify Connect is bijzonder eenvoudig met de NAD D 7050, die naast Apple AirPlay ook UPnP en Bluetooth aptX ondersteunt. Dat maakt de D 7050 tot een fantastische “plug-and-play”-oplossing voor draadloos muziekgenot. Spotify Connect zorgt er nu voor dat u de muziek via de D 7050 kunt afspelen met uw smartphone of tablet.

Dankzij de “Direct Digital”-technologie van NAD is de D 7050 het ideale hart voor een digitaal muzieksysteem. Het signaal blijft digitaal tot vlak voor de luidspreker-aansluitingen en elimineert dus het onnodige schakelen van digitaal-naar-analoog-naar-digitaal. Spotify Connect-luisteraars zullen genieten van de gemakkelijke, vervormingsvrije en krachtige weergave.

Spotify Connect is een ideale aanvulling op alle digitale mogelijkheden, die de D7050 biedt. Eigenlijk krijgt u het beste van twee werelden: een opmerkelijk goede geluidskwaliteit en het bedieningsgemak van Spotify Connect via uw smartphone of tablet. Mooi, toch?

De NAD D 7050 maakt Spotify Connect met onmiddellijke ingang toegankelijk voor Spotify Premium-abonnees.
De eigenaren van een NAD D 7050 kunnen via de NAD-website upgraden naar software-versie 1.62.

—————————-
Meer info of bestellen? Klik hier

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.