Nieuw bij Lexicom MultiMedia: High End audioproducten van Linn

Lexicom MultiMedia levert sinds 1 januari 2013 ook Linn audioapparatuur

Met ingang van 1 januari 2013 is Lexicom MultiMedia dealer geworden van het eigenzinnige Schotse audiomerk Linn. Een logische stap, want Lexicom MultiMedia is specialist in streaming audio en dan mag een merk als Linn niet in het assortiment ontbreken. Linn is een pionier op streaming-gebied en leverde al volwassen streaming-apparaten toen veel andere merken nog hun twijfels hadden ten aanzien van “computer-audio”.

Wie al wat langer meeloopt in de audiowereld kent Linn van de wereldberoemde LP12 draaitafel, die in 1972 het levenslicht zag en nog steeds wordt geproduceerd! Maar dat is niet het enige wapenfeit van Linn, want de Schotten hebben ook met uitstekende versterkers, luidsprekers en CD-spelers een grote reputatie opgebouwd. Ook is Linn één van de weinige audiofabrikanten, die met succes schakelende voedingen in High End apparatuur gebruikt.

Linn zag al snel de kwaliteiten en de mogelijkheden van streaming audio. Volgens Linn is streaming audio de toekomst en is de CD een doodlopende weg. Daarom besloot Linn om met ingang van 2010 geen CD-spelers meer te bouwen. Over dit standpunt van Linn kan heel lang worden gediscussieerd, maar een feit is, dat Linn inmiddels een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige streaming-apparatuur levert.

Bij Lexicom MultiMedia zal de Majik-lijn uit het Linn-programma in de winkel aanwezig zijn. Uiteraard demonstratieklaar, zoals u van uw audiospecialist gewend bent. De Majik-lijn bestaat uit streaming-apparatuur, tweekanaals en meerkanaals versterkers, all-in-one-apparaten, aangevuld met Linn’s eigen passieve en actieve luidsprekers. Verder zal ook het all-in-one designsysteem Kiko in de winkel te bewonderen zijn.

Kom gerust vrijblijvend de nieuwe aanwinsten bewonderen of maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie!

Klik hier voor een overzicht van onze Linn producten?