Nieuw bij Lexicom MultiMedia: de SONOS BOOST!

Maak uw SONOS-systeem onverslaanbaar met de nieuwe BOOST

Met de nieuwe SONOS BOOST levert uw SONOS-systeem ongekende prestaties. Een draadloze verbinding van professionele kwaliteit met een eigen SONOS-netwerk, dat niet afhankelijk is van WiFi. Zelfs in woningen, waar het bekende WiFi niet goed werkt, kan de SONOS BOOST voor een goed werkend SONOS-netwerk zorgen.

Omdat de SONOS BOOST de verbinding niet via het WiFi-netwerk opbouwt, heeft uw SONOS-netwerk geen last van interferenties (storingen) die worden veroorzaakt door draadloze en mobiele telefoons, babyfoons, laptops en andere apparaten. En omdat het SONOS-netwerk alleen voor SONOS-apparaten is, treedt geen vertraging op wanneer bijvoorbeeld iemand op internet bezig is.

Met het draadloze SONOS-netwerkt kunt u ook de PLAYBAR aansluiten op achterluidsprekers en de SUB, zodat u een compleet draadloos 5.1 “Home Cinema”-systeem kunt samenstellen. Het geluid van uw TV en uw BluRay-speler wordt naar een hoger niveau getild en u kunt genieten van een overweldigende thuisbioscoop-ervaring!

Binnen een bestaand SONOS-netwerk kan een extra BOOST-apparaat het bereik van het systeem nòg verder uitbreiden. En met de ingebouwde Ethernet-switch kunt u tevens een internetverbinding maken voor andere apparaten in huis.

En het mooiste is: de SONOS BOOST kost slechts € 119,00!

De SONOS BOOST kort samengevat:
• Geen vertragingen, storingen of andere narigheid, zelfs niet in woningen waar problemen met draadloze verbindingen zijn.
• Het zendvermogen is te vergelijken met professionele WiFi-routers, die in bedrijven worden gebruikt.
• De SONOS BOOST levert een volledig 360˚-signaal dat probleemloos door muren en plafonds gaat.
• Het SONOS-netwerk met de SONOS BOOST heeft geen last van interferentie door andere draadloze apparaten.
• Ook de SONOS PLAYBAR, SONOS SUB en SONOS achterluidsprekers kunnen met het SONOS-netwerk worden aangesloten.

De SONOS BOOST is nu leverbaar bij Lexicom MultiMedia en kost slechts € 119,00.

Bestellen? Klik hier