Naim wint Eisa Award 2015/2016 met de Naim Mu-so!

Naim mocht onlangs een EISA-award in ontvangst nemen voor de Mu-so.

Het draadloze muzieksysteem bleek in kwaliteit en tevens in styling de massa ver vooruit en werd daarom onderscheiden met de prijs voor BEST PRODUCT in de categorie COMPACT HI-FI SYSTEM over 2015-2016.

Kom dit systeem bij ons beluisteren of bestel direct via onze Mu-so productpagina. (Direct uit voorraad leverbaar).

De Muso is een echt stereo drieweg luidsprekersysteem. Twee drivers (links en rechts) voor de hoge tonen, twee drivers voor de middentonen en twee drivers voor de lage tonen. Deze drivers zijn door Naim ontwikkeld en worden aangestuurd door zes digitale versterkers van 75 Watt. Tenslotte heeft de Muso ook een basreflexpoort.
De Muso kan overal worden geplaatst, want met de ingebouwde DSP-chip kan de Muso op alle situaties worden aangepast, zodat u altijd van een volle bas en een sprankelend hoog kunt genieten.

De Muso kan op allerlei manieren van een muzieksignaal worden voorzien: AirPlay®, Bluetooth en UPnP. Hij heeft een USB-aansluiting, een 3,5mm miniklink analoge aansluiting, een TOSLink optische aansluiting, een Ethernet-aansluiting en twee ingebouwde WiFi-antennes. Naast draadloze of bedrade streaming vanaf elke denkbare bron, internetradio en internet-muziekdiensten kan ook de TV, de settop-box of de spelcomputer op de Muso worden aangesloten. Veelzijdiger kan het bijna niet!

Om de Muso te bedienen is op de bovenzijde een grote ronde aluminium knop aanwezig, waarmee het volume, de ingangskeuze en Play/Pause/Skip kan worden geregeld. Maar uiteraard is er ook een gratis app te downloaden om de Muso comfortabel met een smartphone of tablet te bedienen. De app is er voor iOS (Apple) en Android.

Natuurlijk kan de Muso als zelfstandig muzieksysteem worden gebruikt. Maar wanneer u al over een streaming-mogelijkheid beschikt (een UnitiQute, een ND5 XS, NDX of…), kunt u met de Muso ook een geavanceerd multi-room systeem opzetten en overal in huis genieten van de hoogwaardige Naim-geluidskwaliteit.

De fraaie behuizing is van MDF met een aluminium buitenmantel. Hierdoor worden de goede akoestische eigenschappen van MDF en de resonantie-dempende en anti-magnetische eigenschappen van een aluminium behuizing gecombineerd. Aan de achterzijde zijn koelribben gemonteerd van geanodiseerd aluminium. Het front wordt standaard in zwart bijgeleverd, maar als optie kunt u kiezen uit drie extra kleuren:  Bordeaux rood, blauw en oranje. De prijs van een front in één van deze kleuren bedraagt € 75,-.