Naim + B&W show (6+7 okt)

Naim Uniti en B&W 700 Series show op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017 bij Lexicom MultiMedia

Op vrijdagavond 6 oktober en de gehele zaterdag 7 oktober organiseert Lexicom Multimedia demonstraties waar de complete Naim Uniti elektronica lijn en alle nieuwe B&W 700 Series luidsprekers centraal staan. In aanwezigheid van vertegenwoordigers van de beide merken kunt u genieten van Naim Uniti oplossingen die techniek, bedieningsgemak, design en vooral geluidkwaliteit bundelen in één apparaat. Naim brengt daarvoor de Uniti Nova, Atom, Star en Core mee naar Leidschendam, waarbij de Star een absolute primeur is. De Uniti lijn is ontworpen als all-in-one oplossing voor het streamen van audio, het aansluiten van externe bronnen, zowel digitaal als analoog en in geval van de Star het afspelen van CD’s.

De Naim apparaten worden aangesloten op de luidsprekers van B&W Series 700, de waardige opvolgers van de CM 6 Series. In de 700 Series is veel gebruik gemaakt van de technologie uit de 800 Series, waarmee B&W nu een betaalbaar alternatief biedt tegen zeer gunstige prijzen. De topmodellen uit de 700 Series maken bijvoorbeeld gebruik van een tweeter behuizing die op de luidspreker is geplaatst, precies zoals in de 800 Series het geval is. Het conus materiaal van de middentonen weergever, tegelijk woofer in de monitor modellen, is nieuw en heeft een zilveren kleur in plaats van het gele Kevlar in de CM 6 Series. Filters, montage techniek, opbouw, overal is het DNA te vinden van de 800 Series. B&W brengt zowel monitoren op stands, vloerstaande modellen, surround luidsprekers als subwoofers mee van de 700 Series voor een compleet beeld van de reeks.

Er is veel ruimte om te luisteren naar, en om vragen te stellen over de ontwerpen van zowel Naim als B&W. Voor een bezoek op vrijdagavond tussen 19 en 21.00 uur verzoeken wij u zich aan te melden omdat het aantal plaatsen beperkt is, op zaterdag bent u van 10 tot 17 uur van harte uitgenodigd om zonder afspraak binnen te lopen en te genieten van de muziek die uit de systemen stroomt. Laat deze kans om kennis te maken met Uniti en 700 Series niet aan u voorbij gaan.

Toegang gratis. Aanmelden kan via ons contactformulier. (aanmelden heeft onze voorkeur, maar is niet verplicht)

Openingstijden show:
vrijdag 6 oktober:    19.00 – 21.00 uur
zaterdag 7 oktober: 10.00 – 17.00 uur

Toegang gratis. Aanmelden kan via ons contactformulier. (aanmelden heeft onze voorkeur, maar is niet verplicht)

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.