Naim SuperUniti bij Lexicom MultiMedia

TOP-receiver: de nieuwe Naim SuperUniti (BT). Vanwege zijn uitgebreide mogelijkheden durven we gerust te stellen dat de SuperUniti eigenlijk geen directe competitie kent.

De SuperUniti BT is de ideale oplossing voor iedereen die de apparatuur in huis zo minimaal mogelijk wil houden en toch wil beschikken over hi-end geluidskwaliteit en alle denkbare mogelijkheden die je vandaag de dag mag verwachten:
Als eerste Naim product beschikt hij over een digitale volumeknop, hierdoor is de SuperUniti ook te bedienen met de n-Stream app voor de iPad. Verder beschikt hij over 24bit/192Khz ondersteuning voor het afspelen van hi-res muziekbestanden. Daarnaast integreert hij moeiteloos met uw iPod door de digitale verbinding. En natuurlijk heeft hij internet radio!

Ook beschikt hij over een bijzonder goed klinkende DAC met 5 digitale ingangen waardoor ook uw andere digitale bronnen mee profiteren, denk hierbij aan uw digitale TV of Blu-Ray speler. Maar wat dit product helemaal uniek maakt is de 2x80W (bij 8 ohm) versterking!

Bestellen? Klik hier

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.