Naim Solstice Limited Edition huisshow (7 nov)

Zondag 7 november 2021: Naim Solstice (Limited Edition)

Op zondag 7 november 2021 ligt de focus op de nieuwe limited edition Solstice platenspeler van Naim. Deze top draaitafel kunt u dan beluisteren via de nieuwe B&W luidsprekers uit de 800 serie.

Naim audio lanceert haar allereerste draaitafel met Aro toonarm (incl. Equinox MC element, phono-voortrap en voeding)

Vinyl-liefhebbers hebben even moeten wachten, maar vanaf nu kunnen ze de volledige Naim Audio ervaring krijgen met de introductie van de Solstice. De eerste draaitafel in de 50-jarige historie van het bekende Britse audiomerk.

Onervaren op het gebied van draaitafel is Naim echter niet, al jaren maakt men complementaire producten voor draaitafels. Solstice wordt geleverd met een evolutie van de Aro toonarm, een Equinox MC element, Solstice Phonovoorversterker, een voeding en een op maat gemaakte accessoire set. Naim audio zal slechts 500 stuks produceren van deze speciale en dus gelimiteerde Solstice Special Edition Pack.

” Solstice Special Edition brengt een exceptionele en volledige muziekervaring. Als je houdt van de organische en authentieke klank van vinyl, kun je die nu verbinden met de pure en passionele klamksignatuur die alleen een Naim systeem kan brengen”, aldus Naim Audio research & Development Director, Paul Neville.

Winkel open : 11.00 uur

Op zondag 7 november zijn er 3 sessies:

Sessie 1:  11.15 uur
Sessie 2: 13.00 uur
Sessie 3: 15.00 uur

U kunt zich aanmelden via ons contactformulier.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.