Naim + Neat Zomer 2019 promotie

Naim + Neat Zomer 2019 promotie: “I want it all”

Deze warme zomer heeft importeur Latham in samenwerking met Lexicom MultiMedia een aanbieding om de temperatuur nog een graadje te laten stijgen. Aangeboden wordt een systeem bestaande uit een Naim Uniti Star, een paar Neat Acoustics Ekstra luidsprekers en The Chord Company Epic 2 x 3 meter luidsprekerkabel. Liever geen CD speler in de Uniti maar een zwaardere versterker, dan mag u tegen meerprijs uitwijken naar de Naim Uniti Nova. Langere luidsprekerkabels nodig, dat kan ook tegen een geringe meerprijs.

Dit is wat u krijgt:

Naim Uniti Star all-in-one met een uitgangsvermogen van 2x70Watt. Mogelijkheid voor CD rippen op SD-kaart of USB. HDMI Arc ingang voor TV. Google cast, Airplay 2, Bluetooth aptX, Spotify Connect en TIDAL. Roon support voor TIDAL MQA en Qobuz HD. Daarnaast 2 analoge en 5 digitale ingangen en een Zigbee afstandsbediening.

Neat Acoustics Ekstra luidsprekers. Een slanke zuil die weinig ruimte inneemt. In de behuizing is een 2,5-weg basreflex systeem gerealiseerd met een ingebouwde iso-barik subwoofer. Het gemakkelijk aan te sturen systeem heeft een impedantie van 8 Ohm die nooit onder de 5 Ohm duikt. Het rendement is 86dB. Gebruikt worden een bandtweeter, een 134mm midrange en twee 134mm woofers in de voet. De Ekstra meet 110x17x25cm en is verkrijgbaar in zwart, walnoot en wit. Op verzoek ook in eiken fineer.

The Chord Company Epic luidsprekerkabels worden bij Latham op maat voor u gemaakt met Chord Ohmic pluggen aan weerskanten. De verzilverde koperen geleiders zijn geïsoleerd met Teflon. Een zilverfolie en daadscherm voorkomen HF vervuiling van buitenaf. De kabels worden afgemonteerd met een net kabelbroekje.

Het 100% Made in Britain systeem krijgt een speciale prijs:

Naim Audio Uniti Star                                      € 4.350,-
Neat Acoustics Ekstra                                       € 3.750,-
Chord Company Epic 2×3 meter                     €   530,-

Waarde totaal                                                     € 8.630,-

Nu voor € 6.899,-!!  De actie is gelimiteerd en OP=OP.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.