Naim ND555 Roadshow zaterdag 16 maart 2019

Naim ND 555, makes digital better

Zaterdag 16 maart a.s. heeft Lexicom MultiMedia het genoegen de beste streaming oplossing van het Britse merk Naim aan u voor te stellen. Ditmaal niet in een volledige Naim opstelling, maar juist gecombineerd met elektronica van een ander merk om te bewijzen dat een Naim apparaat niet eenkennig is. De ND 555 gaat de show stelen met daaraan gekoppeld de 555 PS DR voeding en om het extra spannend te maken neemt importeur Latham Audio zelfs een tweede 555 PS DR mee. Eén voeding voor de analoge elektronica en één voeding voor de digitale techniek in de ND 555. Wat zeker is, is dat u uw CD-speler voorgoed aan de wilgen kunt gaan hangen als u de ND 555 eenmaal hebt beluisterd in een topklasse opstelling.

De top-opstelling bestaat dus niet uit Naim apparaten, Lexicom MultiMedia kiest dit keer voor een combinatie van Luxman en Bowers & Wilkins. De lijnversterker gaat de Luxman C-700u worden, het model dat direct is afgeleid van de C-900u en daarvan techniek erft als ODNF4.0 (only distortion negative feedback) voor een verbeterde signaal/ruisverhouding zonder de dynamiek of snelheid aan te tasten en de LECUA1000 volume regeling voor een optimale kanaalbalans op elk volumeniveau. Met zijn 88 stappen halfgeleider schakelaars is LECUA1000 een unieke ontwikkeling van Luxman, toekomst vast en onverslijtbaar. De C-700u zal de M-700u eindversterker van signaal voorzien. Een 2 maal 120 Watt aan 8 Ohm eindversterker met eveneens ODNF4.0 aan boord. De M-700u is in staat om aan 1 Ohm 840 Watt per kanaal te leveren en dat is gunstig voor de Bowers & Wilkins 802 D3 Diamond luidspreker met zijn soms lage impedantie. De 802 D3 Diamond behoeft nauwelijks introductie, de mastodont van het beroemde merk zal de winkelruimte overvloedig vullen met muziek.

De presentaties vinden plaats op 11 uur, 13 uur en 15 uur, met voldoende tijd om na te praten over de kwaliteiten van de bovenstaande opstelling. De Naim ND 555 road show mag u eigenlijk niet missen als uw hart bij de muziek ligt en u weergave op hoog niveau wilt beleven. Daarom bent u alleen (of samen met uw partner) van harte uitgenodigd om de presentaties bij te wonen op een voor u geschikte tijd. Het team van Lexicom MultiMedia verwelkomt u graag en zorgt voor een vers gezette kop koffie of thee op zaterdag 16 maart. Naim ND 555, digitaal kan niet beter worden!