Naim introduceert de Muso 2

NAIM trekt in München het doek af van de 2e generatie Mu-so. Hiermee positioneert NAIM deze all-in-one als het premium alternatief voor de mainstream draadloze luidsprekers en soundbars in de markt.

Hoewel het uiterlijk sterk doet denken aan de eerste generatie is de Mu-so 2 voorzien van een donkergrijs jasje, het bedieningswiel is nu in zijn geheel verlicht. Naim heeft subtiel de led verlichting aangepast naar een warmere tint. Ook zijn er frontjes verkrijgbaar met nieuwe kleuren en een betere afwerking. Daarnaast is de afstandsbediening aangepast en lijkt nu meer op die van de UNITI modellen. Dit alles samen zorgt voor een luxere uitstraling die beter aansluit bij de veeleisende consument.

Ook op het gebied van geluid heeft de Mu-so 2 een flinke stap gezet. Hij klinkt ruimtelijker dan zijn voorganger en er zijn meer mogelijkheden om het geluid naar je wens in te stellen.

Op technisch vlak heeft de Mu-so 2 het nieuwe streamingboard gekregen en heeft daarmee ook Google Cast aan boord gekregen. Het touch display toont meer informatie dan voorheen. De belangrijkste aanpassing is echter de toevoeging van een HDMI ingang waardoor hij nu echt is in te zetten als soundbar!

De Mu-so 2 heeft een verkoopprijs van € 1499,- Euro en is vanaf half mei bij Lexicom MultiMedia verkrijgbaar.

Bestellen/pre-orderen? Klik hier