Naim Combi-Deal bij Lexicom

Bijna € 900,- voordeel bij aanschaf van Naim Nait XS2 en ND5XS streamer!

U kent de oude dichtregel nog vast wel: “een nieuwe lente, een nieuw geluid”. Begin daarom deze nieuwe lente met een nieuw en muzikaal geluid, dat van Naim afkomstig is. En Naim maakt het extra aantrekkelijk voor u, want het is nu tijdelijk héél interessant om een Naim Nait XS2 versterker en een Naim ND5 XS netwerkspeler/streamer te kopen! Wanneer u deze twee apparaten tegelijk aanschaft, krijgt u maar liefst € 875,– korting! Dat betekent dat u voor deze fraaie set € 4.900,– betaalt in plaats van € 5.775,–. Als dat geen onweerstaanbare aanbieding is…

Let op: deze voorjaars-actie start op maandag 20 maart en geldt zolang de voorraad strekt. Dus twijfel niet langer, maar profiteer van deze schitterende aanbieding.

De aanbieding heeft uitsluitend betrekking op dit systeem uit de Naim XS-serie: de NAIT XS2 geïntegreerde versterker en de NAIM ND5 XS netwerkspeler/streamer. En wie nog geen luidsprekers heeft, kan voor het speaker upgrade package kiezen. Voor een meerprijs van € 1.600,–krijgt u dan twee compacte Neat Motive SX2 vloerstaande luidsprekers en 2×3 meter Chord Shawline luidsprekerkabel. De totale korting loopt dan op tot maar liefst € 1.400,–! Dus voor € 6.500,– bent u dan de trotse eigenaar van een audiofiele audioset, die geheel “made in the UK” is.

Een mooier begin van de lente is haast niet denkbaar! Maar wij wijzen u  er nogmaals op: de aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. (Deze actie is gestopt op 1 juli 2017)
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.