Naim Audio Mu-so in Champagne Finish (Limited Edition)

Naim Audio Mu-so in Champagne Finish: Een gelimiteerde special edition Mu-so

Naim Audio is een Britse fabrikant van hoogwaardige hi-fi apparatuur en introduceerde met Mu-so de benchmark als het gaat om geluidskwaliteit in het segment van draadloze luidsprekers. Het model heeft sinds de introductie talloze goede reviews ontvangen van toonaangevende platforms en magazines. Voortbordurend op dit succes introduceert Naim een nieuw lid van de familie: Mu-so Special Edition Champagne Finish. De Nederlandse importeur heeft een reservering voor in totaal 40 stuks kunnen plaatsen. Dit gelimiteerde model is exclusief verkrijgbaar vanaf midden september.

Het model is voorzien van een champagne kleurige, metalen, geanodiseerde behuizing met een bijpassend front voor een luxueuze uitstraling in elke omgeving. Champagne is als kleur gekozen om het voortdurende succes van de Mu-so familie op gepaste wijze te vieren. De geluidkwaliteit van de Mu-so is te danken aan de 45 jaar ervaring en expertise op het gebied van highend audio welke Naim Audio heeft opgebouwd. Opvallend is het ronde bedieningswiel aan de bovenzijde van de Mu-so en slim is de geïntegreerde warmteafvoer aan de achterzijde. Onder het champagnegekleurde metaal zitten zes versterkers van elk 75Watt om de diverse luidsprekers achter het frontdoek aan te sturen. Een 32-bit signaalprocessor regelt bij elke volumestand de optimale weergave.

De Mu-so dient te worden verbonden met een (draadloos) netwerk om muziek vanaf en PC, MAC of NAS (via UPnP) te streamen. Muziekdiensten als TIDAL, Spotify en Apple Music zijn standaard beschikbaar, na de komende software upgrade kunt u ook via AirPlay 2 met Siri stembesturing uw tracks kiezen. Internetradio is eveneens een vast onderdeel in de Mu-so. Daarnaast biedt Mu-so nog een aantal andere connectiviteitsmogelijkheden zoals Bluetooth® aptX, een USB-ingang met laadfunctie voor je smartphone, een digitale ingang voor je TV en een analoge ingang.

De Mu-so kan ingezet worden in een multi-room setup, waar ook de Mu-so Qb of de gehele Uniti reeks van all-in-one spelers onderdeel van mag zijn. Stream direct vanaf een iPhone®, Ipad®, Mac of Apple TV® naar elke kamer door in-sync tot 5 kamers tegelijkertijd dezelfde muziek afspelen of stream verschillende muzieksoorten naar diverse ruimtes in het huis.

De Naim Audio Mu-so Special Edition Champagne Finish is verkrijgbaar vanaf 17 september voor € 1.199,- incl. BTW, maar nu al besteld worden.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.